mynewspapers.net

Trivia frågor & svar för Party spel

Trivia frågor & svar för Party spel


Om du är värd en middagsbjudning, är det smart att planera några spel för att undvika en obekväm uppehåll i konversation. Att ha en uppsättning trivia frågor och svar beredd är praktiskt. Du kan använda dem för ett konkurrenskraftigt spel eller bara för att få gäster pratar. Den bästa delen om kommer med egna trivia frågor är att eftersom du vet dina gäster, kommer du att kunna välja ett ämne de ska vara glada över.

Personliga Trivia

Om du har en grupp gäster som är mycket nära och tror de vet allt om varandra, personliga småsaker kan vara roligt och avslöjande. Skapa fem till 10 Obs kort per gäst (inklusive dig själv), alla med en personlig fråga som "Vad är sin största rädsla?" eller "hur gammal var hon när hon hade sin första kyss?" Dessa kan vara allmänt upp, eller (om du verkligen vet dina gäster) kan du göra en specifik uppsättning Anteckningskort för varje gäst med sina egna frågor. Du kan behöva ringa dina gäster före tid att komma på rätt svar för ryggen på deras notecards, eller ber gästerna att skriva Svaren på sina kort innan spelet.

Film Trivia

Välj en genre av filmer dina vänner har, som komedi eller skräck. Du kan skriva frågor om aktörer, såsom "Som spelade motsatta Julie Roberts i Notting Hill?" ("Hugh Grant"). Eller närvarande frågor om tomten, såsom "vad skräckfilmen innehöll ett monster som förstörde Frihetsgudinnan?" ("Cloverfield").

TV-Trivia

Om dina gäster delar ett intresse för TV-program, prova titta på några repriser och komma med frågor om episoder kan de ha glömt. Till exempel fans av showen "Vänner" kan ha en gå på frågor som "Vem kom med namnet Ben för Ross son?" ("Phoebe"), medan de som gillar "Lost" kan prova "Som besöker Hurley på mental institute?" ("Jack").

Musik Trivia

Hålla dina frågor minskat ner till genrer av musik dina vänner gillar mest; Du kan även spela några av album som är i fråga i bakgrunden. Pröva frågor om top hits, som "Vad Michael Jackson tune omedelbart träff nummer ett på Billboards?" ("Du är inte ensam"), eller info om musikvideor, såsom "vad skådespelare var i Paula Abdul video för Rush, Rush?" ("Keanu Reeves").

Decenniet Trivia

Om du har en grupp gäster som är relativt nära i ålder, välja din decennium trivia baserat på de tio åren de var i high school att göra dem tänka tillbaka. Frågor kan vara politisk, såsom "När slutade Vietnamkriget?" ("1973"), eller underhållning-baserade, som "Vem var den topp inkomstbringande musikalartist av 70-talet?" ("Elton John").