mynewspapers.net

Tricks om ägg rensningarna

Tricks om ägg rensningarna


Många hedniska tro följa renande ritualer som visar ett annat livgivande syfte för ägg förutom mat bestämmelse. Ägg i sin rena och hela form representerar potentialen för livet. På den andliga sfären tror troende att precis som ägg producera liv, de kan dra energi från livet. Negativa influenser att hämma utvecklingen av ett fysiskt eller känslomässigt sjuk person kommer att styra sin energi till utveckla ägget, därmed, rensningen sjuke.

Ägget behandlingen

Mesoamerikanska indianska shamanistiskt healers använder råa ägg och rökelse rök att rena människor av negativa auror. Processen initieras av blåser rök över en person och gnugga ett ägg över varje del av hans kropp. Healing, dock slutar inte efter detta. Strömsatta ägget är sedan knäckt i vatten och bildandet av äggulan läses. Ägget påstås kunna alert shamaner i nuvarande fysiska, känslomässiga och psykologiska liv villkoren för en klient. Shamanen kan sedan relatera sina resultat till en klient för att hjälpa honom att se sitt liv utifrån tydliga, ickedömande, tredje part.

Christian inflytande

Vissa healers införliva kristen praxis att göra korstecknet medan du använder ägg för att rengöra människor. En healer av oldstyleconjure.com anteckningar med hjälp av ett ägg för att rena ett barn av feber, men istället för att gnugga ägg på hans kropp, det hölls ovanför honom i högra av conjuror. I hans vänstra hand var ett kors. När muspekaren förs ägget över barnets energi centra, gjorde conjuror upprepade gånger den korstecknet efterlyser gudomligt ingripande samtidigt samtidigt dra ut sjuka in i ägget. Energi centra var toppen av huvudet, näsan, läppar, hjärtat, armhålorna, magen, knän och fötter sulor. När knäckt ägg blev dumpad, var sjukan kasseras med den.

Trick av tid

Ockult healers rekommenderar att människor som inte har råd att söka hjälp från en professionell healer använder hela ägg att rena sig. De kan göra detta utan att veta hur man gör särskilda pulver eller oljor för att skydda sina händer, inte heller har veta specifika böner eller ramsor att recitera. Intresserade personer behöver bara har tid och tålamod. De kan lägga ett ägg i vatten och placera det under sina sängar för nio nätter. Under denna tid kommer att ägget dra alla negativa influenser från den sovande, inklusive sjukdom, svart magi influenser från andra jinxes och allmän otur. 10: e dag sprack ägget vid ett vägskäl.

Typ av ägg

Vissa healers anser att någon form av ägg kan användas oberoende av animaliskt ursprung eller färg. Vissa djur, anses dock att lägga ägg som är mer kraftfull för rengöring ändamål. Dessa inkluderar svarta höns, svart frizzly höns eller ägg från någon frizzled fågel. I händelse av att en healer arbetar i stadsmiljö och har inte tillgång till specifika fågelägg, kan han begära en klient för att få ett ägg. Ett ägg transporteras av kunden drar redan andlig energi från personen innan en renande sessionen börjar.