mynewspapers.net

Tricks för DeLonghi Perfecta

Tricks för DeLonghi Perfecta


DeLonghi Perfecta Super automatisk espressomaskin är en professionell kvalitet eller business-hemmabruk espressomaskin. Maskinen levereras med en 739 ml. behållare som fäster för ångande mjölk för att göra cappuccino och latte och espresso bönor mals färska för varje skott. En avancerad maskin, DeLonghi Perfecta säljer för ca £1.170 nya, men om vårdas, maskinen kan pågå väl över ett decennium.

Vattentanken

DeLonghi Perfecta har en inbyggd vattentank som 1,774 ml vatten för din espresso skott och ånga. Behållaren drar lätt ur sin plats på den nedre högra sidan av Perfecta maskinen för att förenkla rengöring och fylla med vatten. Vattnet som du sätter in vattentanken går genom många delar av Perfecta maskinen, emellertid, och detta är ibland förbises av ägare som använder maskinen hemma bara. DeLonghi Perfecta har ett vattenfilter som kräver ersättning när lampan rött filter tänds. För att bibehålla maskinens komponenter, bara Fyll vattenbehållaren med filtrerat vatten och byt vattnet dagligen för att förhindra bakterier uppbyggnad eller insättningar från kalcium, kalk eller hårt vatten.

Inställningar: visningsinställningar

DeLonghi Perfecta kan du anpassa en "My Coffee" miljö där du kan välja storleken på espresso skott, från en till fyra uns, liksom kaffesmak, från extra mild till extra starka. Fabriksinställningarna är för mellersta alternativ för båda kategorierna erbjuder en "standard smak" och ett uns sköt. Typiskt, skott som kör långa kan vara bitter smak, så är det en bra idé att experimentera med inställningarna innan du gör en full espresso drink. När inställningarna är som du vill ha din espresso skott, lagrar maskinen denna information så att du bara trycker på knapparna och gå.

"Im-Perfecta" skott

Kaffe slipar i din kopp eller espresso skott som drivs av droppar i stället för en normal ström av espresso justeras enkelt med reglaget kaffe kvarn. Coffee mill är där espresso bönor lagras för att malas och vredet justerar grind. Om dina bilder kommer ut droppe för droppe, vrid vredet klicka nedåt, mot numret "5" eller "7" för att göra lite grövre malning. Om dina bilder strömmar snabbt och kan verka urvattnad, vrid vredet uppåt mot "3" eller "1" att producera en finare marken espresso. Om du upptäcker espresso slipar eller pulver i din kopp, kan grind vara alltför bra; försöka justera ner en eller två klick på vredet.

Ångande mjölk

DeLonghi Perfecta gör ångande mjölk lätt med mjölkbehållaren. Om du vill ha en latte, bör resultatet vara en kopp som innehåller espresso och ångad mjölk, men liten eller ingen skum på toppen. För att producera denna typ av ångad mjölk, flip mjölk steamer ratten uppåt till "café latte" position. Cappuccino innehåller också ångad mjölk och espresso, men nästan en tredjedel av koppen innehåller ett ytskikt av mjölkskum. För att producera rätt skum effekten i ångad mjölk, skjut mjölk steamer ratten nedåt till alternativet "cappuccino". Om du använder den ångade mjölken för varm choklad eller en grönt te latte, använda alternativet "café latte" eftersom dessa drycker också inte Använd en massa torr skum. För perfekt skum och ångande Använd kall fettfri eller sänkt fetthalt mjölk direkt från kylskåpet.