mynewspapers.net

Triathlon utbildningsinformation

Triathlon utbildningsinformation


Medan vissa människor anser Triathlon upprörande och omöjligt, anser andra dem uthållighetsaktiviteter sanna själ. Triathlon är en mer avancerad version av den grundläggande marathon. Evenemanget består av simning, cykling och löpning olika avstånd i omedelbar följd. Deltagarna måste i evenemanget Visa skicklighet, atletiska, uthållighet och beslutsamhet. Utbildning för en triathlon kräver beslutsamma ansträngningar och detaljerad preparat.

Utbildning

Innan triathlon, du kommer att behöva spendera lika gånger utbildning i simning, cykling och löpning. Som förklaras av TriNewbies.com, "eftersom din ras prestanda kommer att vara ett direkt resultat av din träning, en balanserad träningsprogram är nödvändigt". Om möjligt, tillsammans med en coach som förstår en triathlon krångligheter. Din triathlon träning bör fokusera på att slutföra varje sport som snabbt, säkert och effektivt som möjligt. Som förklaras av BeginnerTriathlete.com, är målet med utbildningen "att få kroppen används för att flytta ungefär hur lång tid din ras tar dig". Om din triathlon bör ta ungefär fyra timmar att slutföra, fylla minst en eller två fem timmars utbildningsdagar före träffen. Sju timmar om Träningsdagen rekommenderas dock som gräns, även om den faktiska triathlon tar mer än 10 timmar att slutföra.

Utrustning

För simma del av triathlon måste du simma kostym, skyddsglasögon och en simtur cap. Några deltagare väljer att bära en våtdräkt, som lägger till flytkraft och håller kroppen varmare i kalla vattnet. För cykel del behöver du en cykel, cykel skor och hjälm. Några deltagare också välja att bära en pulsmätare. När du väljer en cykel, Välj en med lätta ram som passar din kropp ordentligt. För rinnande del behöver du en kvalitet par skor och strumpor (om önskat). Ytterligare poster du kan medföra ingår solglasögon, en hatt, solskyddskräm, vatten, energi bränsle, energi barer och en liten handduk.

Kvällen innan

Kvällen innan händelsen, äta en balanserad måltid runt 18.00. spendera lite tid organisera och förbereda din utrustning. När dina förberedelser är slutförda, tillbringa resten av natten avkopplande med familj och vänner. Även om du har en svår tid sovande, försöka få en god natts sömn.

Triathlon morgon

På morgonen av triathlon, gå upp tidigt och ge dig själv gott om tid att förbereda för den stora händelsen. Njut av en lätt frukost, ta en varm dusch och göra några lätta stretchövningar. Efter dressing och samla in din utrustning, flytta till webbplatsen race. En gång där, registrera dig och skapa din utrustning. Om möjligt, undvika folksamlingar och bo så avslappnad som möjligt tills triathlon börjar.

Medicinska överväganden

För att garantera säkerheten, konsultera en läkare innan du börjar all intensiv träning. Som förklaras av BeginnerTriathlete.com, kan vissa villkor placera dig på risk för personskador. Dessa villkor är fetma, en historia av rökning, redan existerande sjukdomstillstånd och en stark familjär anamnes på oförklarliga plötsliga dödsfall i unga åldrar. Dessutom bör män äldre än 40 år och kvinnor äldre än ålder 45 genomgå en medicinsk screening innan du deltar i en triathlon.