mynewspapers.net

Triathlon cykel utbildning

Triathlon cykel utbildning


Cykling är det mitt i en typisk triathlon. Detta innebär en dålig rida kan äta bort på någon tid fördel du kan har byggt upp under simning och ger dig en dålig setup för finalen: fjärrtrafik kör. Enligt internationella Triathlon är utbildning för cykling lättare än för de andra två händelserna, som trampa--jämfört med simning eller kör--uttrycker lägre mängder av stress på kroppen. Men detta gör inte cykel utbildning mindre viktigt.

Bakgrund

Utbildning för alla tre aspekter av en triathlon på en gång--kan som utför dem i ett faktiska triathlon--vara svårt. Detta beror på att du skulle behöva ordna ett sätt att flytta snabbt från en pool, damm eller sjö, till en cykelleden eller väg och sedan in på en väg eller spår, samtidigt som att hålla reda på din utrustning och kläder. Som ett resultat, dela de flesta idrottare upp händelserna när de tränar och tränar dem individuellt.

Frekvens

Den internationella Triathlon unionen säger en idrottsman som vill fortsätta sin nivå av prestanda i cykling bör utföra cykel utbildning en gång varje vecka. Idrottare som strävar efter att långsamt förbättra deras förmågor ska träna mellan en och två gånger varje vecka, medan idrottare som vill förbättra snabbt bör träna mellan två och tre gånger varje vecka.

Aerob träning

Den primära typen av motion rör cykel är aerob. Enligt Harvard Medical School, aerob träning bränner fett och kolhydrater med syre och tillfälligt ökar andning och puls. Upprepade aerob träning hjälper till att bygga uthållighet, vilket för cyklister innebär att de har möjlighet att rida för längre utan att bli trött. Idrottare utbildning för Triathlon vanligtvis få deras aerob träning genom att rida på vägar och stigar, men vissa använder också motionscyklar och andra typer av cykling träningsmaskiner.

Anaerob Motion

Medan aerob träning kan hjälpa idrottare öka uthållighet, kan Anaerob träning hjälpa dem att öka effekten och topp-slutet hastighet. Triathlon resurs Tri-eCoach säger idrottare kan uppnå Anaerob Motion på cykel eller stillastående cykel går upp kullar eller ökande motståndet. Idrottare kan också utföra tyngdlyftning övningar som knäböj och ben pressar, det målet benmusklerna.

Tips

Enligt Netfit, kan det vara fördelaktigt att hitta en lokal cykling eller triathlon klubb att gå med om du är en nykomling till en värld av triathlon. Erfarna idrottare på dessa klubbar kan dela sina kunskaper och ge utbildning rådgivning. Dessutom deltar medlemmar av dessa klubbar ofta i grupp cykelturer, som kan bidra till motivation. Att gå med en inomhus cykling klass på ett gym är också ett bra sätt att arbeta i lite cykel träning.