mynewspapers.net

Trendiga tonåring rum idéer

Trendiga tonåring rum idéer


Planera för en tonåring rum är inte alltid en lätt uppgift. Tonåringar ofta har olika åsikter än sina föräldrar. Det finns dock några enkla och trendiga inredningsidéer som både föräldrar och tonåringar finner angenämt. Att ha ett välorganiserat rum med tillräcklig belysning och färgglada väggar är ett sätt att hålla alla i familjen nöjda med den miljö.

Plan för lagring

Tonåringar tillbringar mycket tid i deras sovrum. De använda utrymmet för att sova och underhållande vänner, fullborda läxor, uttrycka sig och avkopplande. Rummet måste därför många möjligheter för kreativa och roliga lagring. Välj sängar och stolar som dubbelt så förvaringsutrymmen. Plocka färgglada lådor att vända och stack för extra utrymme. Hyllor som hängde på olika nivåer gör för en trendig look. Billiga plastkärl eller även dekorativa kök kanistrar är en cool sätt att lagra små artiklar tillsammans med kontorsmaterial.

Välja kreativ belysning

Den belysning val i en tonåring rum kan ha en stor inverkan på atmosfären i området. Tonåringar behöver adekvat men elegant belysning för att studera. Bara lägga till läckra och snygga lampor till ett rum går långt i dekorera. Plocka lampor med ovanliga och färgglada nyanser. Höga lampor och lavalampor är också bra idéer. Hängande lampor över områden och med lampor på olika nivåer kan lägga en stor effekt.

Använda färg för yttrandefrihet

Ändra färgen i din tonårings rum är ett sätt att lägga till stil. Tonåringar gillar ljusa färger som tillåter dem att uttrycka sig själva. När din tonåring har valt en färg, valde några ytterligare nyanser ljusare och mörkare som komplement till färgen. Använd den djärvaste färgen bakom sängen för att skapa en samlingspunkt. Också överväga målning möbler i färgglada nyanser. Använda ränder och mönster på sänggavlar och köksskåp. Lägga till mönster och stencilling på väggen kommer även lägga till dimensionen i rummet.