mynewspapers.net

Trendiga exteriör hus färg färger

Trendiga exteriör hus färg färger


Målning på utsidan av din hus innebär en hel del tid och pengar att investera. Medan du gör utvändig målning beslut sällan, vill du att ska skapa iögonfallande men inte påfallande resultat. Måla butiker och måleri företag erbjuder vägledning för att göra din stora endeavour en framgång. Att veta färger som är trendigt men inte bara en förströdd fancy kan hjälpa dig att producera en varaktig titt.

Rådfråga Paint Kvalitetsrådet och stora färg tillverkande företag online för att undersöka aktuella färger och sätt att kombinera dem. Online-programvara kan du se ett urval hus (vissa program kan du importera en bild av ditt eget hus) i en ny kappa grått med vita knutar... krämig trim... något mörkare. Programvaran kommer också föreslå sätt att kombinera årets färger för att producera den mest uppdaterade utseendet.

Var beredd på subtila färgskiftningar när man tittar på utomhusfärg. 2010 färger är särskilt hög på off-white och grå nyanser, både varma och kalla. Grått är särskilt starka, ofta med vit eller vit-tonade trim, för alla tillverkare. Färg kvalitet Institutet föreslår en orsak till denna utveckling: i svåra tider, är husen ofta målade för deras "curbvädjan" till nya köpare. Subtila färger låta potentiella nya ägare färg hus med sin egen fantasi. Om du vet men du bor för alltid och vill ha ett stort brunt hus, nu har du chansen.

Tre undantag till det bleka spektrumet visas över raderna av många tillverkare i 2010: ett medium blå (kanske speglar mörkare interiör blå trender); gul (en eventuell reaktion på förkärlek av första dam Michelle Obama förkärlek för denna soliga färg); och en robust, jordnära brun. De gröna har definitivt tagit ett baksätet till andra färger, och rosa har uppenbarligen förpassats till kolumnen "dum" under dessa svåra ekonomiska tider. Undantag för rosa och andra rödaktiga färgtoner inkluderar mycket bleka nyanser som liknar kvarts shadings eller andra stenar.

Även kort diskussion i dekorera cirklar om att nära samordna exteriör och interiör färger verkar har tappat fart, är det fortfarande viktigt att undersöka interiör färger när du planerar att måla utsidan. Om ditt hus inte är en perfekt kvadrat, exteriör färg sannolikt kommer att visas inom från vissa delar av kammaren och därför inte ska visas som en komplett koppla. Du kan också hitta som några av trendiga färger du använder inomhus--mörk blues eller citrus spektrum populära under de senaste åren--kan tillhandahålla anpassade touch som sätter ditt hus än de runt den. Oavsett om du redogöra för postlådan, lägga till ett andra fönster-trim eller bara måla fågelholk, inslag av dessa färger signalerar att ditt hus ägs av intressanta människor.