mynewspapers.net

Tre dimensionell konst idéer för förskola

Tre dimensionell konst idéer för förskola


En tredimensionell konstprojekt är ett effektivt sätt att få förskolebarn interagerar med deras värld med art. Att göra konst i tre dimensioner kan hjälpa förskolebarn utveckla viktiga motoriska färdigheter och lära sig att arbeta med konst verktyg som säkerhet sax, lim och färg. Det finns alla typer av tredimensionella konstprojekt som är lämpliga för förskolebarn, inklusive klassiker som pasta konst och målade stenar.

Återvinningsbara objekt City

Samla in återvinningsbart objekt, till exempel papprör handduk, äggkartonger, mjölkkartonger, plast kapsyler och yoghurt kopparna. Ge ditt förskolebarn en hård bit papper, och har han konstruera en stadsbild genom limning återvinningsbart avfall till papper. Använda markörer för att förvandla papprör till höga byggnader, ägg kartonger till bussar och bilar och plastmuggar till folket att leva i staden. Har honom återskapa staden du bor i, eller skapa en helt påhittad stad av sin egen design.

Pasta konst

Pasta konstprojekt är en klassiker för yngre barn. Samla alla olika typer och former av torra pastaprodukter, såsom flugor, hjul, armbåge makaroner och rör. Ge ditt förskolebarn med en disposition av en rolig form på en bit papper eller ha henne dra henne egen. Ge henne en lim pinne, och låt henne gå till jobbet fyller i formen med pasta. Låt henne bygga pasta upp så mycket som hon vill, skapa en taktila konstverk.

Clay konst

Modellera är en attraktiv art medium som förskolebarn älskar att arbeta med. Har förskolebarn skapa djur, människor och objekt av polymerlera, sedan följa instruktionerna på förpackningen att baka leran och göra permanenta skulpturer. En art projektidé är att be din förskolebarn att göra galnaste djuret han kan tänka på, och sedan ge den ett namn och komma med en berättelse om var den bor, vad den äter och vad den gillar att göra.

Dekorera stenar

Måla och dekorera rocks är en enkel och kreativa 3D-konstprojekt för förskolebarn. Gå på en promenad med din förskolebarn att samla stenar som hon skulle vilja dekorera, och rengör dem med vatten och tvål hemma. Ge ditt förskolebarn färger, piprensare, pom poms, googly ögon och alla andra konstnärsmaterial som du har på hand att förvandla som rock till ett konstverk. Förskolebarn kan göra rock djur och människor, eller bara dekorera stenar med färg.