mynewspapers.net

Tre dagars frukt detox diet

Tre dagars frukt detox diet


Uppkördhet. Övergripande svaghet. Efter binge skuld. Sommar på stranden. Bröllop. Det finns många anledningar att gå på en avgiftning kost. En detox kan hjälpa dig att få tillbaka på friska spår-- och eventuellt förlora en pund eller två. För många visar tre-dagars frukt detox diet sig vara ett snabbt och låg stress sätt att komma förbi holiday fest baksmälla och underlätta i denna baddräkt. Tänk, det finns kontroversen kring detox, fad och krasch kostvanor, eftersom de främjar inte långsiktig viktminskning och kan vara farligt i vissa situationer.

Fakta om tre dagar frukt Detox Diet

Tre dagars frukt detox diet använder en enkel måltidsplan bestående av främst frukt och grönsaker att rensa ditt system av gifter och minska vattenretention. Lite socker-fria protein läggs som hjälper dig att känna full. Klinisk näringsfysiolog Jay Robb utvecklat denna typ av fett-fri diet, som hävdar att hjälpa människor att förlora upp till 4,08 kg. Robb har också utvecklat en mer extrem sju dagars frukt detox diet program. Motion rekommenderas inte under de tre dagarna. Kosten innehåller många av de kolhydrater som skulle förse kroppen med energi som behövs under ett träningspass; ris, spannmål och bröd är inte tillåtna. Vissa användare har faktiskt märkt viktökning när de utövade under dieten.

Vad du äter på tre dagars frukt Detox Diet

Den första dagen av kosten innebär att dricka en 170gr. socker-fri proteinshake varannan timme. Middag är en sallad av lummiga gröna grönsaker och toppad med mager kyckling eller fisk och citron juice/Oliv olja förband. På den andra och tredje dagen ersätts protein shakes med en portion av färsk frukt. Igen, middag består av sallad och en proteinshake. Det är klokt att undvika att lägga till stärkelserika grönsaker, till exempel potatis, i salladen. Jämväl, frukter bör alltid vara fräsch och helst ekologiskt. Frukterna bör inte bevarade, torkade, konserverade eller frysta. Den första dagen förbereder din metabolism för de kommande två dagarna, medan vi låter dig bränna överflödigt fett redan i kroppen. De senaste par dagar renar och föryngrar ditt system med fibrer, vitaminer och vatten som finns i frukt och grönsaker. Vatten är den enda rekommenderas dryck under dieten. Räkna med att dricka mycket för att hjälpa avvärja hungern.

Dragen av tre dagars frukt färg

Kosten belyser fördelarna med ett rent system, som kan kännas efter tre dagar. Dock kommer den inte att producera betydande viktminskning omedelbart. Många rekommenderar går igenom kosten två gånger i månaden att effektivt spola ut gifter och övervikt. Dem som har provat dieten tycker att det är ett enkelt sätt att avgifta utan att gå igenom kostnaderna för kosttillskott och obehag av kolon rensningen. Tre dagars frukt detox diet kan medföra yrsel och svaghet, som är vanliga känslor för fasta dagar. Hittar du att du har möjlighet att ljus arbete samtidigt går igenom kosten.

Nytta av tre dagars frukt Detox Diet

Tre dagars frukt detox diet är ett hälsosamt sätt att dra nytta av färsk frukt och grönsaker. Listan över fördelarna inkluderar en giftfri system, en friskare mag-tarmkanalen, högre energi nivåer och ett förbättrat immunförsvar. Kosten ytterligare uppmuntrar dig att införliva mer frukt och grönsaker i din dagliga måltider.

Överväganden

Som med andra detox program, får efter denna diet ensam inte leda till långsiktig viktminskning. Tre dagars frukt detox diet kan hjälpa rivstarta din vikt-förlust programmet. Följa upp detta med en bra övning rutin, en hälsosam kost som innehåller fullkorn, frukt, grönsaker och magert protein och andra förbättringar av livsstil.