mynewspapers.net

Träningsutrustning för paraplegicsParaplegics klarar absolut inte av att få kvalitet träning. Även om de har vissa begränsningar när det gäller rörlighet, både hem- och gym-baserad utrustning finns för att hjälpa rullstolsbunden folk engagera sig i vanliga hjärt- och övning med styrka.

Ergometers

Kallas även kan armogometric maskiner, dessa enkla enheter monteras på nästan alla plan yta. Motionärer placera sina händer på maskinens pedaler och använda sina armar i en cykla rörelse "trampa" mot ett variabelt motstånd.

Superman cykel

Utvecklats i samarbete med den sena Christopher Reeve Superman berömmelse, hjälpmedel "Superman cykeln" både förlamade och tetraplegi patienter. Elektroderna är kopplade till huvudsakliga muskler grupper exerciser har hans lemmar fäst i en motionscykel. Den elektriska strömmen stimulerar muskelsammandragningar.

Fria vikter

Många paraplegics välja fria vikter för överkroppen träning. På grund av deras tillgänglighet, hantlar, ange om vikt eller justerbar, kan användas för många övningar utan att behöva överföra till kabel-lastat utrustning.

Kabel som laddas

Omvänt, kabel-lastat utrustning tillgänglig i de flesta kommersiella gym och klubbar hälsa att förhindra olyckor genom att ange rörelseomfång. Överkroppen maskiner som bröst och axel pressen och tillbaka roddare kan användas när exerciser överför sig från stolen till maskinen.

Utrustning för motstånd

Liknar fria vikter, motstånd-typ utrustning, som strap-on handled vikten och flexibla resistance band kan användas nästan när som helst och var som helst. Motionärer kan förbli sittande utan att behöva överföra till en maskin. Sådan utrustning är billiga och kräver lite kunskap för att använda den.