mynewspapers.net

Trafik expediten arbetsbeskrivning

Trafik expediten arbetsbeskrivning


Trafik kontorister arbeta för att säkerställa integriteten för varor som levereras och tas emot genom att registrera data om varorna och till att artiklarna är laddade med korrekt takt. Sjöfarten kontorister och mottagande kontorister hamnar i samma kategori som trafik kontorister och alla utföra liknande uppgifter.

Definition

En trafik kontorist gör att objekt och varorna är levererade och fått till rätt destination. Skyldigheter för trafik kontorist är beroende av storleken av att han arbetar för och beloppet av programvara som registrerar data. Enligt Bureau för Labor Statistics (BLS), vissa gemensamma uppgifter trafik kontorist hör bland annat bevara register och information om vikt, destination och trafik av alla inkommande och utgående varor och hålla upp med de priser och avgifter för frakt av varor. Andra uppgifter inkluderar adressering och stämpling mail och att göra arrangemang för att leverera varor till andra platser.

Överväganden

En trafik kontorist arbetar oftast i fabriker eller lagerlokaler. En person som är intresserad av att arbeta som kontorist trafik bör överväga riskerna. Enligt BLS kräver jobbet en hel del stående och promenader. För en person med ryggsmärtor eller inte kan tolerera stående på fötterna under långa perioder, kanske detta inte rätt jobb eftersom arbetet är ansträngande.

Krav

Trafik kontorister generellt måste ha endast en gymnasieexamen eller motsvarande. I vissa fall behövs erfarenhet av datorer. Utbildning av handledare som är bekant med de uppgifter och åligganden för jobb behövs också. Enligt karriär Planner, vissa krav att utföra uppgifter omfattar erfarenhet av kontorsarbete, matematik, informationsbehandling, engelska, skriva, och administration.

Lön

BLS konstaterar att den genomsnittliga inkomsten för trafik kontorist och med maj 2008 var ca £17,940, och högst inkomst var ca £27,950. Fördelar finns tillgängliga för trafik arbetare men kan variera beroende på anläggning de arbetar för.

Outlook

Behovet av trafik kontorister kan minska på grund av ökad användning av teknik och automation. Om deklination kommer att ske i denna karriär, är detta ett populärt jobb för personer med bara 13 års utbildning eftersom det är en nybörjar jobb. Det kommer fortfarande finnas lediga platser för det här jobbet som människor som redan är i fältet ledighet för bättre karriärer eller andra personliga skäl.