mynewspapers.net

Traditionellt bröllop checklista

Traditionellt bröllop checklista


Nyckeln till ett lyckat bröllop är effektiv planering. Ett sätt att planera effektivt är att ha en checklista på alla gånger. Ett traditionellt bröllop checklista kommer att kontrollera att ingen artikel missas och bör innehålla allt som krävs för att dra bort ett lyckat bröllop. Checklistan kan vara omfattande och kan anpassas för att passa parets bröllop behov, finns det några grundläggande saker som inte bör förbises.

Pappersvaror

Bröllop pappersvaror består av engagemang meddelanden, save-the-date kort, bröllopinbjudningar och tackkort, som ges till gästerna efter bröllopet. Bröllopsinbjudan består av sidan huvudsakliga, receptionen inhägnad kort, svar kort och karta eller riktning kort för out-of-town gäster. Andra mallar som kan ingå i checklistan är bröllop program, placeringskort, menyn kort och gästbok.

Klädsel

Det finns en omfattande lista med objekt som är relaterade till bröllop klädsel som bör ingå i bröllop checklista. Objekt i checklistan för bruden och kvinnorna i den brud entourage bör omfatta bruddräkt, brud pannsmycke, smycken, underkläder och strumpor, skor, handväska, strumpeband, brudtärna klänningar och skor, mammors klänningar och blomma flicka klänningar. För brudgummen och männen i hans omgivning, finns Brudgummens smoking, skor, näsduk och brudgummar Herrarnas och bästa mans smoking. Buketter för bruden och hennes följe samt boutonnières av brudgummen och hans följe bör ingå i checklistan.

Leverantörer

Bröllop anlita olika leverantörer inklusive fotografen, videographer, musikerna och annan underhållning, Biluthyrning limousineservice, matleverantör, florist, host, händelse stylist och många andra. Checklistan måste, därför listan alla dessa och inkludera kontaktinformation, betalning och hyresavgifter för var och en.

Ceremoni

Ceremonin har en omfattande lista med artiklar som inte får glömmas bort. Dessa poster ingår kontroll av korrekt sittplatser arrangemang, musik och att se till att blomsterarrangemang är på plats. Checklistan bör också omfatta vigselringar, unity ljus och andra material som behövs för ceremonin. Om det är en katolsk ceremoni, exempelvis även Offertorium fruktkorgar och vin bör anges i checklistan, som binder med rep, ljus och slöja, som kommer att bäras av de sekundära sponsorerna. Pennan som används för att underteckna dokument som äktenskap måste också inkluderas i checklistan.

Receptionen

Receptionen har många ytterligare objekt som bör ingå i checklistan. Området av catering bör omfatta ordentlig mat display, tårta display, uppbyggnaden av bord och stolar, servis, rosta glasögon, borddukar och placeringskort. För dekoration och atmosfär, bör checklistan inkludera korrekt visning av hörnstenarna och souvenirer, blommig inredning, ordentlig belysning effekter och bakgrundsmusik. Programmet för mottagning bör också vara väl disponerade att säkerställa ett jämnt flöde av förfarandet. Ett mottagande program omfattar vanligtvis Välkommen anmärkningarna, grand ingången av par, tårta-skärning, första dans, skålar och tal, kasta bukett och strumpeband och tack tal från paret.