mynewspapers.net

Traditionella italienska blommor

Traditionella italienska blommor


Från Bröllopsbuketter till Toscanas trädgårdar, italienska blommor lägga till elegans, fantasier och romantik i en mängd blomsterrabatter och arrangemang. Traditionella italienska blommorna är infödda till varmt medelhavsklimat och påminner av gamla världen stil och charm. Traditionen av blommor i Italien är lika rik och vördade som de italienska traditionerna av mat, konst och tro. Införliva traditionella italienska blommor i din trädgård eller inomhus arrangemang för att lägga till en äkta italiensk element till din blomma design.

Italiensk vallmoDe expansiva och böljande fält av Toscana görs ljusare av de fina blommorna av traditionell italiensk vallmo. Wild flower fält är en stapelvara i det toskanska landskapet och vallmo är en av de djärvare tillägg till den italienska landsbygden. Vallmo var populära fixturer i romersk mytologi, där de erbjöds som gåvor till gudarna och deras djärv röd färg användes ofta som en symbol för liv efter döden, reinkarnation eller uppståndelse. Överväga att inkludera en bädd av italiensk vallmo i din toskanska-tema trädgård att lägga till färg och livfullhet till ditt landskap.

Rosor

Traditionella italienska blommor


Klassisk och tidlös elegans av rose har särskilt gripande i italienska historia. Rosen är traditionellt förknippad med den romerska gudinnan Venus, kärlek och skönhet gudinna. Under den kristna revolutionen i Rom blev rose nära förknippad med Jungfru Maria, en religiös ikon med varaktig betydelse för Italien, eftersom majoriteten av den nuvarande befolkningen är katolsk. Rose är en mångsidig blomma, lämplig för romantiska italienska trädgårdar samt traditionella italienska buketter och blomsterarrangemang för bröllop.

Violer

Traditionella italienska blommor


Royal-lila skugga av violer gör dem en slående tillägg till blomsterarrangemang eller blomsterrabatter. Violer var en integrerad del av gammal romersk kultur, där de hölls i uppskattning för deras påstådda medicinalväxter och andlig förmåga att förebygga fylleri och stöd sömn. Violer blev senare ett fashionabla val för hög-samhälle italienska kvinnor som med blommorna i parfymer. Violer är särskilt effektivt som gränsen blommor för utomhus trädgårdar, men de gör också ljusa tillägg till traditionella italienska Buketter av blek-färgade rosor.