mynewspapers.net

Traditionella cinco de mayo dekorationer

Traditionella cinco de mayo dekorationer


Cinco de Mayo är en tid för de av mexikanska amerikanska arv att fira sitt ursprungliga hem. Det är inte ofta firas av dem som fortfarande lever i Mexiko. Bjud in dina vänner och familj över en tid att fira och ha roligt; du behöver inte vara av mexikanska arv för att ha en bra fest.

Färgstarka rätter

Ta fram dina mest färgglada och dekorativa rätter för servering av livsmedel. Du kan också ange dem runt bordet innan måltiden är redo att fungera som en dekoration. Om du inte har färgat rätter och inte vill spendera pengar på dem, köpa Engångstallrikar flera färger. Ställa in dem runt bordet, blanda och matcha färger. Detta ger en pop av färg till din matsal.

Maracas

Fyll en korg full av maracas och placera dem på ett bord. Inte bara gör de underbara dekorationer, men du kan spela med dem, också. Knyta fiskelina runt handtagen och hänga dem i ett fönster för en annan ändra-up på dekorationen.

Mexikanska flaggor

Mexikanska amerikaner är stolta över sitt arv, så häng den mexikanska flaggan någonstans utanför eller inne i huset. Flaggan är tre avsnitt: grönt, vitt och rött. Du kan hänga den i ett fönster eller från en flaggstång. Gör en stor duk med tyg i tre färger att ytterligare dekorera ditt hem.

Färgglada filtar eller kastar

Mexikaner är kända för sina vävda filtar. Dra några ut och kasta dem över baksidan av en soffa eller fåtölj. Du kan köpa bordstabletter som ser ut som mexikanska filtar; ställa dem på matbordet eller Använd en mitt i en kaffe eller end tabell.

Papper blommor

Papper blommor används för den mexikanska dag för döda, men du kan också använda dem för Cinco de Mayo. Göra dem av mjukpapper och gröna piprensare och placera dem i en vas på bordet. Du kan fylla en korg med dörren eller praktiskt taget någon annanstans. Om du har många gäster över att fira, gör tillräckligt för att skicka varje gäst hem med en blomma.

Papper skära ut banderoller

Pappers dekorationer är mycket traditionell i Mexiko. Kvinnor lägga mycket tid och ansträngning på skära mönster och bilder i bitar av papper. Du kan köpa dem från en butik eller gör din egen. Om du gör flera små, sträng dem som en banner över ett fönster eller mantel.

Sombreros

Du kan inte ha en mexikansk fest utan sombreros. Du kan köpa billig och kära parti butiker. Hänga flera på en vägg för maximal effekt. Du kunde också muntra upp ett rum bara genom att bära en under firandet. Passera dem ut till alla dina gäster.

Pinatas

En pinata är något kul för barnen att njuta av på Cinco de Mayo. Köpa en i form av en burro eller sombrero och har barnen ta gungor på det. Kontrollera att den är fylld med tillräckligt godis som alla barn kommer att få nog.