mynewspapers.net

Traditionella andra årsdagen gåvor för en Man

Traditionella andra årsdagen gåvor för en Man


Den traditionella andra bröllop årsdagen gåva är bomull. Om du firar din andra årsdagen och shopping för din mans gåva, använder den traditionella gåva idéer som inspiration för din gåva val. Den mest uppenbara bomull gåvan är en artikel av bomullskläder, men vissa män inte hittar kläder särskilt spännande, som kan skicka dig en annorlunda present väg.

Bomull sängkläder

Om din man sover minst åtta timmar per natt, det betyder att han spenderar omkring tretusen timmar per år i sängen. Gör då bekvämare genom att ge honom nya ner kuddar eller ett par bekväma allergivänliga kuddar, att lindra hans allergier. Om kuddarna inte har täcker bomull, halka på ett par av bomull örngott, att hålla i traditionen med bomull gåva. Lägga till en uppsättning bomullslakan och några Byxor bomull sömn att slutföra gåva.

Bomull förkläde och hängmatta

Om din man älskar att grilla, ge honom en Grill förkläde av bomullstyg. Gåvan har personliga, lägga till text eller en bild, anpassa förklädet. Ge honom en hängmatta av bomull, som han kan njuta av när du tar en paus från grillen.

Böcker av Ralph bomull

Bomull behöver inte vara ett tyg kan det också vara en persons namn. Om din man har en bra western, köpa honom en bok av Ralph Cotton, som "Hängande i vilda vind," "Black Valley Riders," "Ryttare från långa tallar" eller "Beväpnade män av Desert sand."