mynewspapers.net

Traditionella 6 gåvor

Traditionella 6 gåvor


Godis och järn är de traditionella presenter att ge för en sjätte bröllopsdag. När du väljer din gåva, leta efter enkla sätt att anpassa din nuvarande. Candy kommer inte att vara länge, men graverade järn skålen där det får blir en bestående symbol för dagen. Det finns olika skolor på betydelserna av traditionella sjätte gåvor. En teori är att godis symboliserar sötma av en sex-åriga äktenskap och järn, dess hållbarhet.

GodisHershey Kisses är ett självklart alternativ för en anniversary candy gåva; sex choklad rosor också göra en ljuvlig erbjuder. ZChocolat gör en mängd choklad presenter passar man eller hustru, inklusive 12 hjärtformade praliner i fyra smaker. Företaget säljer även diamant-formade choklad som kommer i en trä buxbom är den moderna sjätte-årsdagen gåva---liksom smakfulla trä lådor fulla av en choklad sortiment. Rutorna kan graveras för att fira tillfället. M & M godis kan också anpassas med olika söta meddelanden; Prova att beställa lila godis för att matcha färgen på den sjätte årsdagen ädelstenen, ametist.

Järn

Traditionella 6 gåvor


Iron skulpturer gör en minnesvärd sjätte årsdagen gåva; deras funktion som heminredning fungerar som en påminnelse om dagen. Detsamma gäller en prydnads järn skål; Det kan fyllas med choklad eller andra godis för att markera årsdagen och därefter fungera som en hem accent. Om du är gift med en golfare, överväga en järn Golfklubb som en gåva. Eller prova en smidesjärn baker's rack eller en sex-bit järn Ljusstake innehavare. En järn växten stå med en krukväxt calla lily---den sjätte årsdag blomman---är en annan gåva alternativ. Om utomhus grillning är en favorit tidsfördriv, vore en graverad uppsättning Grill verktyg en välkomstpresent.

Årsdagen gåva ursprung

Traditionella 6 gåvor


Anpassade för att ge gåvor började i Europa under medeltiden, enligt brudar Village. På den tiden gav män sina fruar gåvor av silver för 25-årsjubileum och gåvor av guld för den 50: e. Listor över presenter till andra årsdagar utvecklats i 1900-talet, med gåvor för varje år ökar i uthållighet förmåga och värde. Etikett myndigheten Emily Post kättade en förteckning över traditionella gåvor i sin 1922 bok, "Etikett i samhället" att lägga till listan i efterföljande upplagor.