mynewspapers.net

Trädgårdsslang lagring förslag

Trädgårdsslang lagring förslag


Reda ut 100 fot av trädgårdsslang är inte det ideala sättet att tillbringa tid i din trädgård. Det är dock bara vad som händer när du inte har ordentlig slangförvaring. Att hitta rätt typ av förvaring för din trädgårdsslang hjälper dig att upprätthålla en väl organiserad och prydlig trädgård. Dessutom skyddar lagringsutrymmet som slangen från skador orsakade av gräsklippare och ogräs ätare.

Trädgård-hjuls

Trädgårdsslang lagring förslag


Trädgården rullar lagra slangar över 200 fot lång. Slangen sveper runt rullen, och ett handtag på sidan möjliggör lätt upprullning in och ut. Vissa trädgård rullar har hjul, medan andra är inneslutna i plastlådor. Själv upprullningskraften slangupprullare ta muskeln ur upprullning i slangar på traditionell trädgård hjulen. Ett tryck på en knapp för slangen tillbaka från gården till rullen. Dock en egen upprullningskraften slang är ofta mer dyr än traditionella hjulen.

Slang hållare

Innehavare av slangen kommer i plast och metall sorter. Innehavare fäster vid sidan av ditt hus eller staket och slang slingor runt stordatorn av innehavaren. Även plast innehavare är billigare, längre smidesjärn slang innehavare oftast.

Lagring bänk

En trädgård lagring bänk tjänar två syften. Förutom att ge en avkopplande plats i din trädgård, fälls sätet upp, erbjuder lagring för din trädgårdsslang och andra trädgårdsredskap som måste hållas borta från elementen.

Krukor

Krukor är utformat som blomma behållare kan prydligt dölja slangen när det inte används. Många stilar och färger finns, så att du kan välja en som passar dina landskap och befintliga blomma behållare.

Dekorativa djur

Bör du förvara din slang med en dekorativ djur behållare. Från sköldpaddorna att grodor ger dessa elementen en funktionell och rolig aspekt till någon trädgård. Observera att dessa typer av slang lagring innehavare inte kan hålla så många fötter av slangen som mer traditionella förvaringsutrymmen. Använda dessa typer av kreativa förvaringskärl för att få barnen intresserade och glada över trädgårdsskötsel.

TrädgårdsskjulOm din trädgård slangar och verktyg omkörning din front och rygg inhängnad gård, är det dags att överväga att köpa eller bygga en friggebod. Planteringsjord eller trädgård skjul erbjuder lagring för slangar och andra trädgårdsredskap. Som med trädgårdsslang innehavare, varierar färger, stilar och priser kraftigt.

Planteringsjord bänk

En planteringsjord bänk är mindre än ett trädgårdsskjul, men större än normala trädgård slangvinda. Till skillnad från lagring bänken används planteringsjord bänken inte för att sitta. Dess syfte är liknande den i en tabell eller stativ. Den har tillräckligt med utrymme för en trädgårdsslang, blomkrukor, krukväxtjord och trädgårdsredskap.