mynewspapers.net

Trädgårds-prydnadar & statyer

Trädgårds-prydnadar & statyer


Garden ornament och statyer är populära tilläggen till landskap. Utomhus inredning varierar från det enkla till det avancerade, den kostsamma att den återvunna. Ornament och skulptur till alla trädgårdar kommer sannolikt att stimulera diskussion och nyfikenhet.

Historia

Trädgårds-prydnadar & statyer


Ornament och statyer har berikat offentliga och privata trädgårdar runt om i världen för mer än 2000 år. Från dyrkas idoler för krigshjältar, brunbrända djur och abstrakt konst, trädgård ornamentik har varit och fortsätter att vara en integrerad del av trädgårdar överallt.

Material

Trädgårds-prydnadar & statyer


Trädgårds-prydnadar kommer från ett brett utbud av material. Historiskt, består järn, brons och sten majoriteten av trädgård inredning. Moderna prydnad konstruktion innehåller plast, glas, cement, trä, metall och en myriad av återvunnet objekt, inklusive däck och flaskor. Fantasi är gränsen när det gäller vad kan användas för att bilda trädgård skulptur och ornament.

TyperBeroende på önskad effekt anta trädgårds-prydnadar och skulpturer många former. Praktisk inredning såsom fågel bad, stepping stones och skulpterade möbler lägga till en grad av funktionalitet i en trädgård. Statyer och fontäner används ofta som kontaktpunkterna, medan vindspel och plantageägarna lägga subtilt till något utrymme. Personliga preferenser, budget och önskad effekt kommer att avgöra typ och placering av trädgård inredning.