mynewspapers.net

Trädgården mottagning idéer

Trädgården mottagning idéer


Trädgården mottagningar kan användas för stora, formellt bröllop eller små, intima äktenskap fester. Trädgård för ger naturliga skönhet, men det finns fortfarande en hel del planering som måste gå till dessa typer av händelser. Använd dessa trädgård mottagning idéer för att skapa en minnesvärd, vackra bröllopsfest som gästerna inte snart glömma.

Hörnstenarna

Gå grönt med trädgård-vänlig hörnstenarna som bidra till tema hem. Använda ormbunkar och gröna växter, accentuerat med inslag av vitt, för att skapa en naturlig look. Freesia, spray rosor och tulpaner smälter väl med sparris fern. Linda stjälkarna med murgröna blad att öka bildskärmens naturliga växt och blomma. Placera arrangemangen i klarglas vaser som möjliggör gröna färger och plantera detalj ses från topp till botten.

Mat

Mat är en viktig faktor för en bröllopsfest, men kanske mer planering och eftertanke måste gå in i trädgården mottagningar där ätbart serveras utomhus. Erbjuda små tuggor av mat som är lätt för gästerna att njuta av. Desserter, som petit fours och andra små kakor, är ett bra alternativ för utomhus partier eftersom de behöver vara varken varmt eller kallt för att avnjutas.

Natur

Naturen kan utlösa förödelse på även de mest väldukat bröllop mottagning planerna. Välj först datum noggrant. Inte boka trädgård receptionen under en säsong som är vanligtvis mycket varmt eller mycket kallt, eller under en månad som är känd för regn. Var försiktig med stol placering och undvika sittplatser där deras ansikten kommer att vara i solen. Skaffa skugga vid behov. Har en backup plan på handen vid regn. Köpa eller hyra ett tält och har det på standby för att skydda gästerna från dåligt väder om det behövs.

Belysning

Det är inte ovanligt för bröllopsmottagningar, även de sortens utomhus, till sist långt in på natten. Ge lighting för gäster enkel julgransljus och kinesiska lyktor. Ljus också mjuk och romantisk belysning, men var noga med att skydda flames med höga Ljusstakar eller använda rumsdofter ljus, vilket innebär ingen fara.