mynewspapers.net

Trädgård bröllop teman

Trädgård bröllop teman


Ingen två trädgårdar är identiska. Samma gäller trädgård bröllop, som varierar i känsla och formalitet lika mycket som inomhus bröllop. Trädgård bröllop dekorationer varierar kraftigt, också - och inte alla av dem ser bra ut tillsammans. Välj ett distinkt trädgård bröllopstema att begränsa alternativen överväldigande och för att skapa ett sammanhängande och samordnat utseende för din ceremoni och mottagning.

Förtrollade skogen

Tänk dig ett bröllop där skogsmark varelser gå med i firandet. Medan du sannolikt inte kommer att locka djurlivet i verkliga livet, kan du ge din trädgård bröllop utseendet av en förtrollad skog. Betona de naturliga delarna av din trädgård och låt naturen inspirera dina konstgjorda skapelser. Bygga en båge från grenar, kvistar och bladverk, och Lägg sedan till band och slumpmässiga kluster av blommor--som Askungens befjädrade hjälpare kan ha gjort hade hon gift sig i skogen. Gå ner i gången till tonerna från en enda flöjt samtidigt med en vild blombukett. Pryder de gången stolarna av tucking mer blommor i moss-inslaget kottar. För mottagning hörnstenarna, ordna lummiga grenar i mossbeklädda behållare--som om de växer ur Bordsskivor-- och lägga till levande fåglar eller fjärilar i alla. Lägga till ett litet fågelbo fylld med godis för att varje plats inställning.

Den hemliga trädgården

Låt Frances Hodgson Burnett 1911 klassiska "The Secret Garden" inspirera dig att skapa en formell engelsk stil trädgård. Utbyte vows framför en häck eller murgröna täckta väggen och flankerar din utomhus altaret med topiaries planterade i ståtliga urnor. Mars ner ett kronblad-strödda gången med en klassisk rund bukett rosor. Ställ in runda mottagning tabeller med fint linne, glas och Kina. För hörnstenarna, fylla silver urnor med rosor. Stoppa en enda ros och en spray för baby's breath i antik silver Servettringar på varje plats inställning. Sträng små vita lampor i träden och hyra en stråktrio till Serenad dina gäster medan de äter.

En midsommarnattsdröm

För en kväll händelse, omfamna Shakespeares värld av älvor och magi med bröllop inspirerade av "En midsommarnatts dröm." Avbryta glas stearinljus klot på varierar i höjd från på träd grenar. Utbyte vows under en lacy, järnsmidda lusthuset täckt med små vita lampor. Hänga ljus lyktor från shepherds' krokar att lysa upp din väg ner i gången, och bär en sammanhängande bukett av glänsande vita blommor. Inne i ett tält eller under stjärnorna, Fortsätt magi på din mottagning. Kandelaber--kanske Art Nouveau--i centrum av varje tabell, och fyll dem med höga vita vaxljus. Täcka dessert eller buffébord med lager av mossa och grönska, och sedan krypa din tårta stativ och skivorna på toppen. Spotlight-dina erbjudanden med dolda pin ljus och tuck buntar av vita blommor runt.

Runt midsommarstången

Fira våren och din bröllopet med en maypole-tema trädgård bröllop. String din båge med långa sidenband i en blandning av vårens färger--orange, gul, aqua, violett och olika nyanser av rosa. Bedriva en ribbon-inslaget bukett av pulserande vårblommor, och har din kvinnliga skötare bära circlets av samma blommor i sitt hår. Stöldgods i gången med fler band och förankra dem på varje stol med ett kluster av blommor. Uppföra en ribbon-uppträdda maypole i din reception och ordna dina bord runt den. Använda dukar och servetter i olika färger för din maypole band. Fyll lång trumpet vaser med ett upplopp av ljusa våren blommar. Knyt servetter med långa längder av sidenband och låt dem trail på bordet.