mynewspapers.net

Trädet bark avlägsnande verktyg

Trädet bark avlägsnande verktyg


Barken är som människans hud genom att den bildar ett skyddande lager för trädet. Det är det yttersta lagret av trädets rötter och stammar och den består i allmänhet av inre och yttre bark. Den inre barken är den levande delen av barken och hjälper sap flytta från Bladen i hela trädet. Om du vill ta bort Barken på trädet, bara ta bort yttre Barken, och använda rätt verktyg så att du inte skadar trädet. Enligt den nationella vandringsleder utbildning partnerskap är våren bästa tiden att ta bort bark från ett träd.

Spud

En bark spud är särskilt utformade för att ta bort en trädets bark och kännetecknas av en djup skopa blad som liknar en glass skopa. Den har tre skär sidor som få under barken och ta bort det genom att försiktigt skjuta bladet mellan trä och bark. Enligt nationella vandringsleder utbildning partnerskap hemsida är handtaget på verktyget oftast trä och mellan 1 och 4 fot lång. Denna webbplats rekommenderar att du håller dina händer, fötter och andra människor bort från kniven.

Mejsel

Ett stämjärn har ett rektangulärt blad som är platta på undersidan och fasade på baksidan. Bladet av detta verktyg är i allmänhet något vass så att den kan gräva i trä. Du placerar mejsel mellan trä och trädet och tryck något ner, mete mot utsidan av trädet. Undvika mejsling i trädet. Även du kan göra detta för hand, gör en klubba arbetet enklare. Handtagen på stämjärn är antingen trä eller belagda metallen.

Mallet

En klubba är som en hammare förutom att huvudet är oftast runda eller fyrkantiga och fetare. Använd en mjuk-faced snickarens mallet tillsammans med en mejsel för att bryta barken av trädet. Hålla mejseln i ena handen med huvudet inklämt mellan ett stycke bark och trädet. Lätt hammer huvudet av klubba på baksidan av handtaget. Bara ta bort små bitar av bark i taget.

Dra kniv

Dra kniv har två handtag något vinklade utåt och en lång, sågtandade blad i mitten. Enligt det nationella vandringsleder utbildning partnerskapet är det för att strippa bark av polacker och loggar. Förstå verktyget med båda händerna och dra nedåt för en upprätt träd eller mot dig för ett träd på marken.