mynewspapers.net

Träbearbetning projekt på hjärtformade askarTrä-arbetade hjärtformade askar gör perfekta födelsedag, jul och alla hjärtans dag gåvor. Rutan är ett minne som kan lagra smycken och prydnadssaker. Att göra en trä hjärtformade smycken box kräver god träbearbetningsutrustning, som en bandsåg, jigsaw, borr, sandpapper och tabellen ett arbete, men om du har denna utrustning, sedan göra rutan är billigt. Hjärtat kan vara en mängd olika utföranden: swing gångjärnet lock, en klassiker som passar lock eller även klippa ut en del av locket för en bildram. Oavsett design, kommer att din hemlagade gåva vara tankeväckande.

Hjärtformade speldosa

Detta kan vara en enkel ihåliga hjärtformade låda eller du kan bortse från två eller flera fack för smycken. Rista en ihålig öppna i botten för att lagra musik rörelse mekanismen och passar i nyckeln. Musiken är den viktigaste delen i den här rutan, och efter det har huggen och slipas ned, och du har bifogat locket med enkla gångjärn, kan du välja typ av musik och hur musiken spelar genom rutan. Vissa hobbybutiker erbjuder röstinspelningar, och de flesta erbjuder windup musik mekanismer som kommer med en nyckel. Du har valet av hundratals låtar att välja mellan.

Gångjärn bandsåg Box

Denna stil hjärtformade låda är tänkt att vara enkel, men med ett gångjärnsförsett lock som stänger horisontellt över bit i stället för lodrätt. Mejsla ut en enkel hjärta form, skär den på mitten horisontellt så att locket sitter perfekt och ihåliga ut. När ditt hjärta har varit slipad helt slät, borra i det övre hörnet av din hjärta bitar och infoga en mässing stav som ett gångjärn. Enkel konstruktion av detta hjärta med olika utformning av gångjärnsförsett lock gör det en unik, användbara och tankeväckande gåva.

Klassiska smyckeskrin

Rutan enkla smycken liknar rutan gångjärn bandsåg förutom, i stället för gångjärn locket, här smycken du har ett lock som passar perfekt över det utan några gångjärn. För att göra detta, skär 1/4-tums i den yttre delen av nedre sidorna och 1/4-tums in i inre delen av övre sidorna, förutsatt att bredden på sidorna av din box är 1/2-inch. Din-box sedan passar ihop perfekt och kan målas för en speciell touch.

Picture Frame ruta

Om rutan du ger är för ett speciellt tillfälle som ett bröllop eller en årsdag, kan du lägga till en bild som en suvenir. Det enklaste sättet att göra detta är att skära ut top-mitten av din box något mindre än måtten på din bild. Installera en kartong bit längst ner i din lock att glida din bild till. Laminat din bild så det inte kommer att skadas, Skjut det mellan papp och trä. Du ser din speciell bild genom locket på lådan.