mynewspapers.net

Träbearbetning projekt för nybörjare

Träbearbetning projekt för nybörjare


Träbearbetning kan vara svårt, särskilt för dem som precis har börjat. Med enkel nybörjare träbearbetning projekt är det lätt att få grundbegreppen så framtida projekt kommer att verka lättare. Det är också viktigt att ha rätt verktyg när träbearbetning. Utan rätt verktyg blir vissa nedskärningar och mätningar helt omöjligt att göra.

Tidningsställ

Bygga en grundläggande tidningsställ är en lätt Nybörjarens projekt eftersom den använder enkla skär- och mätningar. En grundläggande tidningsställ endast kräver två lika stora slutet bitar av trä, två lika stora bitar av trä för sidorna och en botten styrelse som kommer att mäta samma längd som sidorna på varje sida, och mäta samma på varje ände för att passa avsluta lappar av racket. Du kan göra tidningsställ vilken storlek du vill, men en bra storlek tidningsställ bör 18 inches tall och ca 17 inches bred, enligt webbplatsen Minwax. När du har klipp och mätt styrelser, helt enkelt spika dem tillsammans. Tillämpa lim längs kanterna där styrelserna kommer att möta kan lägga till stabiliteten i tidningsställ.

Serveringsbricka

Tjänstgör fack är lätta att göra eftersom de kräver en träbit, som kommer att vara den huvudsakliga delen av facket, basen och sedan bara fyra små bitar av trä för varje kant av facket. Sidan ändarna av facket bör ha litet handtag utrymmen skär ut för lätt bringar. Storleken på serveringsbricka kan variera beroende på preferens, men basen av facket ska vara minst 17 inches och mer än 20 inches. Samma gäller också för sidor eller läppar, av facket som hålla maten glider av på golvet. Beroende på storleken på facket, bör sidorna vara ca 3 till 4 inches i höjd. Ändarna på facket borde vara lite längre eftersom du kommer att behöva skära eller klippa ut handtagen på dem för att bära den.

CD eller bok hållare

Bygga en bok eller CD-hållare är en enkel woodworking projekt för nybörjare eftersom det kräver bara två avsluta lappar och tre spön att hålla böcker eller CD-skivor. Ändarna på CD-hållare är ingenting annat än fyrkantiga bitar av trä som mäter 5 inches på varje sida. När du mäter och skär ändbitarna, borra tre små hål i dem, men bara halvvägs genom virket. De tre borrade hål bildar en triangel längs kanterna på blocket. Infoga och limma trä stavar i vart och ett av hålen. Fäst den andra änden av CD-hållare på samma sätt.

Coat Rack

Byggnaden en coat rack kräver bara mäta en bräda och tre eller fyra pinnar som kommer att koppla till den. Systemkortets kan vara valfri storlek och pinnarna kan vara upp till 3 eller 4 inches lång.