mynewspapers.net

Träbearbetning idéer att sälja

Träbearbetning idéer att sälja


Trä är en trevlig hobby, men det kan också förvandlas till en lönsam karriär om du väljer att ta den vägen. Om du har en liten butik utrymme och ett grundsortiment av träbearbetningsverktyg, kunde du förvandlas din hobby tid till sidan inkomst på loppisar, lokala loppmarknaden eller via online försäljning på din egen webbplats.

Smyckeskrin

Små behållare som smyckeskrin är alltid efterfrågade. När man bygger sådana lådor, använd mönster som är tilltalande, såsom hjärtformade askar eller trapetsoid konstruktioner avsedda att passa i begränsade utrymmen. Börja med två eller tre mönster som kan produceras snabbt från färdigskurna bitar, och bygga din inventering som ny designidéer kommer att tänka.

Gården dekorationer

Det finns många populära träbearbetning idéer för att dekorera gräsmatta eller trädgård. De enklaste formerna är enkla djur eller blomma-formade utskärningar som kan målas och placeras strategiskt. Andra idéer kan innehålla trä vind ledskenor som flygplan eller en väderkvarn. Fågelholkar också passa in i denna kategori och lätt kan konstrueras från trä rester kvar från andra projekt.

Hyllor och skåp

Fristående hyllor är något som alla behöver, men mindre hyllor som kan hängas från väggen och används för att Visa collectable objekt är mer överkomliga och lättare att transportera. För online-försäljning, de mindre display hyllor och fall erbjuda en högre avkastning på din investering, och en eller två enkla modeller kan utökas till en komplett line-up av Vägghyllor som kan ändras för obegränsad användning genom hylla arrangemang och färg eller fläckar val.

Gungor och stolar

Hängande gungor och gunga stolarna är båda relativt enkel woodworking idéer som kan vara byggd och saluförs. När det gäller sittplatser kan du låta fantasin flöda och skapa picknick bordsdesign, parkbänkar eller någon typ av stolar eller gungor du njuta av mest. Göra några barn-stora möbler förutom byggnaden för vuxna. Barn älskar att känna sig speciell och att ha en stol eller gunga som är byggd för sin storlek är ett sätt att ge dem den speciella känslan.

Postlådor

Dekorativa postlådor är en annan bra idé för träbearbetning idéer att sälja. Istället för att bygga en vanlig låda, överväga en lada-formade postlåda komplett med röd och vit färg och en ceder tak gjorda av små bitar av vanliga ceder bältros. Tänk på en postlåda är ett sällsynt köp för de flesta, och komplettera din postlåda försäljning med andra träbearbetning idéer, som gården dekorationer.