mynewspapers.net

Trä Välkommen hantverk

Trä Välkommen hantverk


Trä hantverk att välkomna folk till ditt hem är en Välkommen träskylt eller en träskylt med ditt husnummer. Trä skyltar som kräver inte dyra leveranser är måttligt lätt att göra av någon. Du kan också dekorera tecken med en sol ljus med några enkla steg.

Välkommen träskylt

Gör trä-Välkommen tecken att välkomna gäster till ditt hus eller ge som gåva. Du behöver en bit trä--storleken på dina val--borr, såg, primer, och åtminstone två olika färg utomhus målarfärg. Borra två hål med den övre delen av din träbit att fästa skylt på väggen eller porten när den är klar. Använd primer för att måla trä så det kommer att pågå bättre i väderomslag. Måla bakgrunden först, låt det torka och sedan måla ordet "Välkommen" eller numret på ditt hus på skylten. Du kan också måla blommor, fjärilar eller liknande för att dekorera ditt tecken. Du kan också göra ditt tecken med en mall (se resurser).

Sol ljus skyltar

Gör din Välkommen träskylt eller tecknet för huset mer distinkt genom att lägga till en sol ljus. Du kan köpa en billig trädgård sol ljus från en hem butik. Använd en trä styrelse som är minst 1 tum bred, och helst 4 inches hög och 1 fot i längd. Detta kommer att vara robust nog för vikten av sol ljuset. Lossa sol ljuset från pinnen och lägga till en 3 fot långa metalltråd i nedre delen av ljuset. Borra två hål på sidan av din träskylt och dra metalltråd genom hålen att fästa ljuset. Dekorera ljuset för att se ut som en blomma med en läsk kan. Skär upp från kan och skär väggarna av kan se ut som blomblad. Skär ett stort hål på botten av burken och skjut den genom sol ljuset. Använda metalltråd för att fästa dem tillsammans.