mynewspapers.net

Trä leksaker att göra

Trä leksaker att göra


Making träleksaker hemma kan spara pengar och kan du lägga till din egen personliga design. Det är också en chans för barn att få en introduktion till hantverk att göra. Oavsett hur mycket erfarenhet du har i träbearbetning, finns det en mängd olika leksaker att göra, från grundläggande byggstenar till omfattande dra vagnar.

Block

Trä leksaker att göra


Många småbarn börjar genom att leka med leksaken träklossar. Dessa kan användas för att helt enkelt bygga små strukturer, eller de kan tjäna ett pedagogiskt syfte med bokstäver och siffror. Köp träklossar i den storlek du önskar. Använd sandpapper för att jämna ytor. Lägga till mönster eller bokstäver genom målning eller limma på pappersark.

Människor och platser

Trä leksaker att göra


Att skapa liten leksak världar är en annan användning för trä. Miniatyr djur, varelser eller människor kan vara skapad av carving, slipning och limma fast små bitar av trä tillsammans. Använd färg eller markörer för ansikten och mönster på djuren. Den som söker en utmaning kan välja att skapa ett trä dockskåp för miniatyr folket att leva i. Dessa kan vara så enkelt som fyra brädor limmas ihop på ett torg, eller du kan tälja och hantverk lilla krångligheter i trä.

Vagn

Barn älskar att ha en trä vagn att dra runt och transportera andra leksaker. Med ett par bitar av plywood, kan du hantverk korg av vagnen. Lägg till några hjul och ett handtag att slutföra denna användbara trä leksak.