mynewspapers.net

Trä dop presenterDop eller dop, är en viktig andliga händelse som ofta sker tidigt i barnets liv. Dop är en anledning att fira i kristna religionen och är ofta märkta med traditionella presenter till barnet som har blivit döpta. Dessa gåvor är vanligtvis religiös karaktär och tänkt att fira dop. Trä dop presenter kan vara köpta eller handgjorda och är perfekta presenter till ett dop ceremonin.

Träkors

En ek kors är ett lämpligt val för en dop-present. Dessa kors kan köpas i butiker, men ett kors som är handgjorda av en familjemedlem eller medlem av chuch kan lägga en sentimental touch. Gravera döpt personens namn och datum för dop, liksom platsen, på korset. Andra träslag kan användas också, men en obehandlad ek kors ger en rustik känsla.

Kryssrutan minnet och bläddra

En låda av trä minne är en gåva som kan visas. Rista namnet på kyrkan där dop ägde rum på toppen av lådan. Placera en liten rulla på insidan av rutan som bär namnet på den person som döptes, samt tid och datum dop ägde rum. Ett alternativ till detta är en trä Bibeln som öppnas till en plakett med uppgifter om dop.

Smycken

För tjejer, ge handsnidade trä smycken i form av ett kors, kyrkan eller andra religiösa symboler. Etch datum och plats för dop på smycket för att fira tillfället.

Plack eller bildramen

En trä plack eller bildram är en perfekt present för att hålla ett fotografi av personen döpt, samt en bön och Detaljer för dop. Tavlor och ramar kan vara köpta eller handgjorda. Köp en ram som håller flera fotografier. Är ett foto av kyrkan, liksom bilder av dem som deltog dop.