mynewspapers.net

Toyota RAV4 hjulet specifikationer

Toyota RAV4 hjulet specifikationer


Toyota RAV4 är en elegant medelstor SUV som är bränslesnåla och erbjuder sittplatser för sju passagerare. Hjulen utvecklats för detta fordon ger stabilitet och prestanda och är utformade för att uppfylla högsta möjliga säkerhetsstandard.

Drivlina och fjädring

Toyota RAV4 hjulet specifikationer


Den främre hjulupphängningen erbjuder en oberoende MacPherson fjäderben stabilisator bar och hydrauliska stötdämpare. Bakre upphängning är en dubbla triangellänkar spolen fjädrar med att skugga beväpnar, hydrauliska stötdämpare och stabilisator bar. Toyota RAV4 har front motor 4-hjulsdrift och elektroniska på begäran 4-hjulsdrift, som hjälper göra detta till ett fordon för alla tillfällen.

Bromsar

Toyota RAV4 hjulet specifikationer


Toyota RAV4 bromsar är servostyrda ventilerade främre skivbromsar och fast bakre skivbromsar i kombination med ett 4-wheel låsningsfria bromsar, eller ABS, elektronisk broms tvinga distribution eller EBD och bromsen assist. Denna modell är utrustad med fordonets stabilitetskontroll, antispinnsystem, hill start assist control och downhill assist control.

Däck och dimensioner

Toyota RAV4 hjulet specifikationer


RAV4 har en full storlek extra som en extra fördel att denna SUV. Standard däck för detta fordon är P215/70R16 all-kryddar stål-skärp radial svart-väggar. Hjulbasen är 104.7 inches, mäta det horisontella avståndet från centrum av fordonets framhjul till centrum av fordonets bakre hjulet. Banan, som mäter från centrum av ett hjul till motsatta hjulet, är 61,4 inches för fram och bak.