mynewspapers.net

Toyota Pickup överföringsproblem

Toyota Pickup överföringsproblem


Toyota pickup är kända för sin driftsäkerhet, men det har varit några överföringsproblem som åkare har upptäckt i varje Toyota pickup. 2010 modell Tacoma har återkallats för accelerator problem och för ledningsdragning sele problem, men många Toyota lastbil ägare hitta liknande överföringsproblem som hoppar av redskap och tätningar läcker.

Hoppa av redskap

Många Toyota Tacoma pickup ägare har funnit att deras manuell växellåda börjar att hoppa eller dyka av redskap när lastbilen. Det är möjligt att gear behållande PIN-koden är skadad, men Tacoma ägare har funnit att det är helt enkelt SKIFT spaken sätet som har blivit utslitna med tiden. År 2010 hade delen endast kostar £13 på Toyota generalagenten och kan installeras enkelt, men ägaren måste vara mekaniskt benägna att arbeta på deras Toyota pickup.

Transmissionsolja

Toyota pickup har varit känt att börja läcka transmissionsolja från de främre och bakre tätningar av överföring särskilt i fyrhjulsdrift lastbilar. Detta orsakar transmissionsolja att köra låg skapa långsam uppstart av pickup eller ett malande ljud när flytta redskap. Om transmissionsolja blir för låg, Toyota truck flyttar inte alls. Toyota pickup ägare bör kontrollera nivån på transmissionsolja inför utreda någon ytterligare. Om vätskan är låg, måste ägaren använda antingen GL4 eller GL5 transmissionsolja som tillverkaren rekommenderar.

Fluid brända

Syftet med transmissionsolja inuti Toyota pickup är att smörja redskap och hålla temperaturen inuti överföringen från att bli för varmt. Temperaturen inuti överföringen kan bli varmare om trucken används oftare än väntat. Ju hårdare Toyota är arbetade ju varmare överföringen blir och kan bränna transmissionsolja. Denna bränning av överföringen orsakar de redskap att bära snabbare, skiftande gears blir svåra eller kugghjulen börjar att flytta snabbare än de är anta till, vilket gör att motorn stannar. Dra mätsticka för att kontrollera vätskenivån överföring och se om färgen ser mörkare än normalt eller luktar som om det bränns. Om antingen transmissionsolja luktar bränd eller ser mörkare, nästan svart, sedan Toyota pickup måste ha vätska förändrats.