mynewspapers.net

Toyota Camry Hybrid proffsen & nackdelar

Toyota Camry Hybrid proffsen & nackdelar


Oro för miljön och ökar kostnaden för bensin kör konsumenterna att överväga att köpa hybridfordon. Hybrid, per definition, använda både gas och el som kraftkällor. El genereras passivt när bilen bromsar eller kuster. Genom att använda båda kraftkällor, minskar effektiviteten i fordon ökar och mängden luftföroreningar. Toyota är ett av ledande inom tillverkning av hybrid bilar. Prius var den första hybriden Toyota tillverkas i 2001, och de har lagt till andra modeller genom åren, inklusive Camry 2007. Även om det har varit en mycket pålitlig bil sedan dess införande, enligt "Bil och förare" magazine, bör du överväga för- och nackdelar innan man beslutar om en Toyota Camry Hybrid är rätt för dig.

Toyota namn

Toyota Camry Hybrid proffsen & nackdelar


Medan Toyota varumärkesimage har nyligen tagit ett allvarligt slag på ett antal påminner, inklusive för Camry Hybrid, övergripande är varumärket Toyota mycket stark. Det rankats konsekvent som en av de översta biltillverkarna av organisationer som "Bil och förare" magazine, Edmunds.com och Consumer Reports. Denna omfattande meritlista av kvalitet bör minska risken när man köper en bil.

Kostnadsbesparingar och miljöpåverkan

Camry Hybrid kan spara pengar genom att öka miles kan du köra per gallon, särskilt om de flesta av din körning i stadsområden. Standarden Camry får ca 22 miles per gallon i staden och 33 på motorvägen. Hybrid kan få ca 33 miles per gallon i staden och 34 på motorvägen. Denna minskning av bränsleförbrukningen minskar behovet att borra efter olja och minskar påverkan på miljön. En av de unika egenskaperna hos en hybrid är att när du först sätta foten på gaspedalen komma igång från en stoppad position, elektrisk motor är den första sak att engagera. Fördelen med detta är att detta är också punkten i standard motorer där de förorenar mest. Dessutom stängs en hybrid Camry motorn av när den stoppas så att inget bränsle bränna och producerar växthusgaser. På grund av dessa funktioner, kan utsläpp från en hybrid minska med så mycket som 90 procent.

Skatt och försäkringsbesparingarna

Den federala regeringen erbjöd samtidigt ett skatteincitament för hybridfordon. Tyvärr för Camry, har Toyota redan nått gränsen för fordon som säljs som är berättigade till detta incitament. Vissa stater och privata organisationer fortfarande erbjuder en skattelättnad och incitament för hybrider, så undersöka detta innan du köper. Dessutom erbjuder vissa bil försäkringsbolag en rabatt för hybridfordon. Även vissa hotell erbjuder lägre priser till hybrid ägare.

Kostnaden

Enligt Edmunds.com, en automotive hemsida, handlar den initiala kostnaden för en hybrid det vanligtvis om £2,600 mer än ett standard fordon. En Toyota Camry standardkostnader mellan £ 13 000 och £18,850 och Camry Hybrid kostnaderna mellan £16,900 och £20,800. Denna ökade kostnaderna kan återvinnas om de flesta av dina miles är i staden, men om du kör mer miles på motorvägen, sedan den totala kostnaden av hybrid kommer att vara mer. Dessutom kan nickelmetallhydrid batterier som används i hybridfordon kosta mellan £2,600 och £4.550 att ersätta om de misslyckas. Framgången av hybrid-modellen har också resulterat i en hög efterfrågan på fordon. På grund av detta, återförsäljare kan ta ut en premie, så förvänta dig inte att kunna förhandla om priset ner.

Minns

För närvarande är flera Toyota modeller, inklusive den Camry Hybrid, återkallas för olika mekaniska problem. Några av dessa problem kan vara livshotande. Om du köper en ny eller Toyota Camry, se till att alla dessa problem har varit upp och fixat.