mynewspapers.net

Toyota Camry högtalare borttagningEn Toyota Camry har fyra till åtta högtalare, beroende på bilens årsmodell. Alla modeller har en talare i varje dörr och två i bak däck. Nyare modeller har två i dashboard. Alla talare är kopplad till stereon, men anslutningen som befogenheter högtalarna är i den bakre delen av bilen. Du behöver några grundläggande verktyg och ca en timme för en Toyota Camry högtalare borttagning.

Instruktioner

• Koppla ur "positiva" batterianslutningen genom att lossa skruven säkra klämman till kontakten. Dra kabel från kontakten.

• Öppna den Camry boot och ta bort skruvarna från sidorna av högtalarna som är monterade på taket av stöveln.

• Dra boot högtalarna av den stammen tak och klippa ledning närmast metalltråd kontakten måste använda avbitare. Upprepa med den andra stöveln högtalaren. När trådarna klipps, dra kablarna från varandra och låt dem inte röra.

• Öppna en av de bakre dörrarna och ta bort skruvarna som är att säkra panelen plast dörren att dörrkarmen. Skruvarna kommer att vara runt kanten på panelen där dörrkarmen möter panelen. Dra panelen av dörrkarmen nog att exponera dörren talaren.

• Ta bort skruvarna som är att säkra talaren att dörrkarmen och klippa kablarna som du gjorde för boot talaren. Dra talaren av dörrkarmen och ställ det åt sidan. Upprepa tills högtalarna har tagits bort från alla dörrar.

• Placera skruvmejsel mellan högtalare omslaget och instrumentpanelen, om du har en nyare modell Camry. Försiktigt bända högtalare omslaget av talaren. Flytta skruvmejseln runt kanten av talaren långsamt du bända och se till att du inte skadar omslaget. Lyft bort av högtalaren, bort låsskruvarna och skär trådarna.