mynewspapers.net

Touch & känner livsmedel för en Halloween-fest

Touch & känner livsmedel för en Halloween-fest


Samla några skokartonger och några röra vid och känna livsmedel, och du har ett spel för en Halloween-fest. För de "blöta" livsmedel, tejp plast skär från skräp påsar på insidan av skokartongen. Efter fyllning skokartonger, skära hål i dem tillräckligt stora för en hand för att passa genom, fylla dem upp och tejpa locket ner. Märka rutorna eller ögonbindel barn och har dem turas om känsla "brutto" objektet i varje ruta.

Frukt och grönsaker

Läderartade torkade aprikoser simulera öron och frukt läder 15 cm (6 tum) strimlat efterliknar känslan av en gammal intorkad tungan. Skala några druvor eller använda cocktail lök att fylla en låda med slemmiga ögonglober och göra en samling av vårtor med en blandning av russin och torkade katrinplommon. Driftigt pistage skal i ändarna av baby pickles skapa gropiga, slemmiga häxa fingrar. Bladen från en bit av kål, koka dem och pensla dem lätt med olja och du har en låda full av huden.

Kött och pastarätter

Små korvar har känslan av fett små fingrar---lägga lite ketchup för en något blodig känsla. En låda full av okokt lever som ett inre organ, som hjärta, har en realistisk känsla. Koka spagetti, låt det bli kallt och päls det lätt med olja för några slemmiga tarmar. Upprepa med orzo och olja och det blir en låda full av fluglarver.

Godis

Candy-floss känns tovigt hår (har extra på sidan eftersom det tenderar att falla sönder om det finns ett stort antal barn). En blandning av torkade säden och unpopped popcorn känns som en låda med tänder. För levande rat-tails, använda lakrits vinstockar eller för torkade upp svansar, fylla lådan med tunn kringla pinnar.

Äckliga hopkok

Några mer hemsk hopkok inkluderar kalla, våta tofu hjärnor och jordnötssmör öronvax. Värma lite ketchup, Lägg några skalade körsbärstomater och lägg ditt blod, komplett med blodproppar, i rutan. Blanda ihop några pudding, tillsätt lite majs eller ärtor, värma upp med lite surkål för lukt och konsistens och en varm hög med spyor.