mynewspapers.net

Total Gym 3000 övningarDen totala Gym 3000 är en omfattande fitness enhet som ger dig dozes av olika övningar för att öka din övre och nedre kropp styrka och uthållighet. En mängd olika övningar med gymmet fungerar din abs, armar, rygg, bröst, ben och axlar. Den Total Gym är välkänt för dess påskrifter på infomercials och vid utskrift av före detta supermodellen Christie Brinkley och action film skådespelaren Chuck Norris.

Buken övningar

Som anges på den Total Gym officiella hemsida, inkluderar buken övningar i gymmet "incline ab crunch", "sit-up med kablar", "sneda twister" och assisterad "sit-up". För att göra den totala gym lutning sit-up, justera vadderad glide styrelsen på helljuset så att glidet styrelsen sitter i 45 graders vinkel från marken. Bifoga foten innehavare till helljus precis ovanför glide styrelsen och ligga ner i styrelsen med fötterna i foten innehavare. Med armarna korsade långsamt höja överkroppen upp och ur brädet 45 till 60 grader; se till att hålla ryggen rak och fokusera på att lyfta kroppen från styrelsen snarare än att trycka ner för att driva din kropp av det - detta kan överbelasta korsryggen och det fungerar inte din mage effektivt.

Arm övningar

Det finns över 10 arm övningar som anges på webbplatsen Total Gym 3000s inklusive sittande bicep curl, den laterala arm dra och den liggande triceps extension. För att göra liggande triceps extensions, koppla två kablar till helljuset precis ovanför där glidförmåga styrelsen är fäst i 45-55 graders vinkel till marken. Ligg på dessa ledamöter med fötterna vänd bort från helljuset nära golvet. Ta en kabel i varje hand och hålla dem samtidigt som din underarmar och överarmarna i 90 graders vinkel; armbågarna ska vara parallell med hakan. Långsamt sträcker armarna, dra din kropp-- och glidförmåga pad--upp glide staven mot helljuset. Övre armar och armbågar bör förbli stillastående under hela rörelsen; endast dina underarmar bör utvidga och entreprenad.

Ryggövningar

Ryggövningar på total gym inkluderar "pull-ups", "främre pullovrar", "iron cross/snow angel" och i omvänd farten. För att inrätta gymmet för järn cross/snow angel motion, justera glidförmåga styrelsen till helljus i 40 till 60 graders vinkel. Nästa koppla två kablar till strålen precis ovanför huvudet i styrelsen. Ligg ner på glidförmåga ombord och ta en kabel i varje hand. Sträcker långsamt armarna ut vid sidan av kroppen, höja dem upp till dina axlar (varvid kroppen bör vara i form av ett "T") och sedan trycka tillbaka dem längs din sida, att få händerna tillbaka ner till strax under höfterna (vilket innebär att den "snöängel" rörelsen). Se till att hålla dina armbågar låst; men om du börjar känna en stam i du armbågar ska du böja armarna något för att överföra en del av vikten från dina axlar-armbåge leder till din armmuskler.