mynewspapers.net

Toskanska tema Master sovrum inredningsidéer

Toskanska tema Master sovrum inredningsidéer


Känd för böljande sluttningar, vingårdar och rustika bondgårdar, har Toscana länge inspirerade husägare som försöker återskapa sin varma, sofistikerad stil. Stilen är populära i kök och italienska utseendet kan lägga den samma färg-dränkt, avspänd elegansen till ett sovrum. Att införa en toskansk utseende till ditt sovrum är lätt att utföra, oavsett om du funderar på en fullskalig renovering eller en makeover på en liten budget.

Mättad vägg färger

Det säkraste sättet att skapa en toskansk atmosfär är genom att tillämpa färg på väggarna för att ge dem en gyllene, sun-bakat utseende. Välja nyanser i gult familjen, inklusive halm, majs, blek guld, solros eller ockra. Erfarna DIY typer kan också överväga att tillämpa venetianska gips för att presentera textur för vägg ytan. Ett annat alternativ är att använda en speciell färg finish på väggarna, såsom färg tvätt, faux marmorering eller snyltar på lager av närbesläktade färger. Följ utseendet på många toskanska hem med målade schabloner av druvor eller blommande vinstockar som väggmålningar som demonstrerar landets sluttningar och vingårdar.

Mörka möbler

Om du välja mörk, rustikt trä eller svärtat järnsmide, traditionella toskanska möbler är betydande och tjänar till att förankra rummet. Populära möbler val inkluderar sängramar att funktionen enkel smidesjärn barer eller en snidad trä sänggavel. Om du har en metallisk sänggavel, överväga att måla det svart. På samma sätt fläcken ljus huvudgavlar i trä eller möbler att likna åldern valnöt. Även enkla moderna ser ut, som en tilltänkta mörkt trä sänggavel, kommer att arbeta i en toskansk rum. För en äkta utseende, Välj en marmor-topped nattduksbord eller ersätta en glas-topped nattduksbord eller sidobord med en tunn platta av marmor.

Italienska accenter

Några väl valda tillbehör och uppmärksamhet på detaljer kommer att slutföra utseende av en toskansk rum. Välja linne---som sängkläder och gardiner---i varma nyanser som blek elfenben, majs eller djupt röd. Lägg till säng kuddar eller dynor med litet, elegant mönster på en marinblå eller Bourgogne-färgad bakgrund eller blommiga utskrifter. Inslag av guld trim på tyget ger en touch av lyx. På väggarna, häng gamla världen tavlor i Matt guld ramar eller smide vägg lampetter eller väggdekorationer. Sträva efter en enkel titt, och inte använda för många tillbehör eller det kan vara overkill. För toskansk stil, hoppa över onödiga trassel och använda vas full av solrosor i en inglasad eller Majolika keramiska tillbringare att lägga betydligt mer elegans till ditt rum.