mynewspapers.net

Torr-borsta glasrutor tekniker

Torr-borsta glasrutor tekniker


Torr-borste glasrutor är en vägg skapade med en målad underlack och en glasyr kappa ovanpå detta. En torr borste borste stil pensel används för att manipulera glasyren i en mängd olika mönster. Hålla massor av trasor till hands för att torka borsten under glasrutor. Experimentera med olika borst borste storlekar att skapa torr-borste glasrutor tekniken du vill.

Cross Hatch

Arga kläckning är skapad av målning X former i glasyren. Nyckeln till en hög kvalitet cross hatch finish är att ändra storleken på X form och ofta överlappande. Hoppa över dessa steg gör individuella X former visas i stället för att skapa en cross lucka mönster på väggen.

Stria

Stria är en sträng teknik. Dra en torr borste igenom glasyren från toppen av väggen till botten utan att lyfta den torr penseln från väggen. Torka borsta rena efter varje drag. Överlappning varje slag något så det finns inget område saknas stria tekniken. Ju snabbare drar du penseln nedåt, ju rakare stria visas.

Linne

Linne teknik skapas med färg och glasyr. Glasyren är arbetade på ett sätt som härmar fina linne material. Delar av väggen mäts i 42 inches, vilket är bredden på linnetyg. Glasyr varje avsnitt separat. Dra den torr penseln ned, på taket och slutar på golvet. När avsnittet full är gjort, gör en annan pull från vänster till höger. Överlappning varje dra något så hela området täcks.

Stöpplingen

Stippling är en slumpmässigt skapad av försiktigt pouncing i slutet av den torr penseln i glasyren. Borsten behöver torkas ofta och du måste aktivera din handled ofta för att skapa ett slumpmässigt mönster. Arbeta i små delar och överlappning varje sektion något för att undvika en torr kant. Stippling kan vara tunga eller lätta i mönstret skapas, beroende på preferens.