mynewspapers.net

Torchon knypplade spetsar instruktionerTorchon lace är en knypplade spetsar, som görs av vrida trådar runt varandra och runt stift placerade för att ge rätt spänning. Spolar tjäna till stöd den lace maker i hantera längder av tråd. Torchon lace är en robust spets traditionellt gjorda av grov tråd. Det har en relativt stor mängd bakgrundsarbete och är ofta rekommenderas för nybörjare. Torchon spetsar mönster har geometriska mönster och mönster och bakgrunden är arbetat med samma tråd. Torchon lace användes traditionellt för heminredning, men används nu även som en klänning spets.

Instruktioner

• Läs mönstret att avgöra hur många spolar som krävs och hur mycket tråd kommer ni att vinden på dem. Välj en sturdy bomull eller linne tråd för en traditionell Torchon lace känsla. Mäta tillräckligt tråd för varje par av spolar och lägga minst 12 extra inches för slack. Klipp tråden. Lindar halva tråden runt en undertråd, då vind resten runt en annan. Varva ner 6 inches av tråd från varje spolen. Upprepa tills du har förberett antalet bobiner mönstret kräver.

• Utforma ditt mönster på spetsar kudden. Pierce papperet på varje plats där ditt mönster kräver en PIN-kod ska placeras. Arbeta diagonalt från toppen till botten, Torchon lace är ofta arbetade i den ordningen. Nåla fast mönstret i hörnen till centrum av kudden. Tryck pin huvuden nedåt tills de är i jämnhöjd med kudden.

• Sätt in stiften i början av spetsmönster. Dessa stift bör sticka ut från kudde minst 1 tum. Drapera tråden mellan bobiner över stiften. Justera spolar så att de är parallella.

• Arbeta i spetsmönster genom att lyfta bobiner och placera dem så att deras trådar korsa på det sätt som anges av mönstret. I många Torchon lace mönster, kommer att detta börja med vrida bobiner, korsa höger spolen över vänstra spolen.

• Avsluta spetsar genom att binda trådar i ett rev, farmor eller överhandsknop och styckning som nära knuten som möjligt.