mynewspapers.net

Topp säljande saker att sälja på eBay

Topp säljande saker att sälja på eBay


eBay, en online-auktion och shopping webbplats, grundades 1995 av Pierre Omidyar. Miljontals artiklar kan säljas på eBay. Medan de översta säljer varor byter dag till dag, fortfarande vissa kategorier är populära.

Kategorier

eBays webbplats delar upp de artiklar som du säljer i olika grupper, så kallade "Kategorier." Elektronik, musik och kläder Designer är tre av de mer populära kategorier som tenderar att stanna på eBays topp 10 lista. Det är viktigt att inse att även om kategorin själv kan fortfarande är populära, produkterna på listan inte kommer. En specifik cell telefonerna kan vara elektronisk toppartikeln en dag och en ny iPod kan bli de mest populära elektroniska objekt nästa.

Trender

När du säljer objekt på eBay, måste du stanna medvetna om kommande och gradvis trender. Populära jul leksaker kan bo på topp 10-listan i två eller tre månader före December men kan sjunka i listan omedelbart efter semestern har passerat. Andra objekt, till exempel Gucci handväskor, kan vinna i popularitet eftersom en kända underhållare ses som en men är inte längre önskad när hon är fläckig några veckor senare toting något annat.

Forskning

Det finns flera sätt att forska trend eller populära objekt. eBay ger information för att identifiera bäst säljande aktuella artiklar på sin webbplats genom att låta du se avsnitt om populära sökningar och populära produkter. Ligger på eBays webbplatskarta under "Fler sätt att hitta objekt", kategorin populära sökningar ger en lista över de mest sökte-för nyckelord som "laptop," "iPhone" eller "digital kamera." Avsnittet populära produkter ger en lista med det faktiska namnet på produkten, som en specifik artist DVD eller senaste MP3-spelare. Det finns också företag, såsom TeraPeak.com, att analysera denna information och--för en månadsavgift--kan ge dig rapporter om inte bara vad som nu är populära men prognostiserade trender för vad är sannolikt att vara populära i en nära framtid.

Säljer

Det finns många ställen att hitta varor att sälja. Droppe rederier, lokala företag i ditt område, partihandel butiker och även outlets är alla bra ställen att leta efter lager. Vissa säljare även köpa deras produkt från andra eBay säljare och sälja om föremålet genom att höja priset för att göra en vinst.

Varning

Eftersom många andra eBay säljare kan använda samma drop shipping company, kan det vara svårt att sälja samma artikel på ett sätt som du kan göra en vinst. Bör du undersöka inte bara företaget självt men anser vinstmarginalen på de objekt du vill sälja.