mynewspapers.net

Topp favorit parfymer

Topp favorit parfymer


Parfym har använts av kvinnor i hundratals år. En mängd olika dofter finns tillgängliga inklusive blommor, citrus, gräsbevuxen, mysk och kryddig. Lättare dofter som blommor eller citrus är bra val under dagen, särskilt när på väg till kontoret. Tyngre, mer glamoröst dofter är lämpligare för en utekväll på stan. De topp favorit parfymer är klassiska dofter som aldrig omoderna och göra en utmärkt gåva för de flesta kvinnor.

Chanel No. 5

Chanel No 5 har en topp favorit parfym bland kvinnor i många år. Det anses vara en tidlös doft och var valet av Marilyn Monroe. Andra taleskvinnor för denna doft är Nicole Kidman och Catherine Deneuve. Det har funnits på marknaden sedan 1921 och dess tillkomst var resultatet av en blandande fel. Kvinnor beskriver Chanel No. 5 som Ultra feminin, lyxig och sensuell.

Estee Lauder

Estee Lauder är ett annat känt märke av parfym och en topp favorit bland många kvinnor. Det finns över 65 sorter av Estee Lauder parfym med olika typer för olika tillfällen. Enligt Fragrantica, den äldsta har sitt ursprung i 1953. Några är för dagligt bruk, till exempel deras nöje parfym. Andra är subtil och sexig, som Ungdom-dagg. Beyond Paradise är en blommig doft som är perfekt för fritidskläder som kombinerar dofter av en mängd olika blommor inklusive rosa kaprifol, blå hyacint, orange blomma templar och flera andra.

Dagtid dofter

Vissa kvinnor föredrar parfymer som har dofter skapats från blommor. Blommiga dofter blandas ofta ihop för en distinkt doft och väljs ofta ut för dagtid. Exempel på blommor används i blommiga parfymer är rosor, nejlikor, Gardenia och jasmin. Vacker av Estee Lauder är en kombination av citrus, woody och blommiga dofter. Kurva av Liz Claiborne är en blandning av näckros, citrus och sandelträ och är ett bra val för dagtid.

Kvällen dofter

Starkare parfymer är avsedda för kväll. Många av dessa är medvetet sexig och förförisk. Tyngre dofter avsedda för kväll inkluderar sandelträ, mysk, choklad och kryddig orientaler som muskot. Några exempel på toppenkväll parfymer är hemliga besatthet av Calvin Klein och gift med Christian Dior.

Kändis dofter

Kvinnor väljer ofta kändis parfymer och det finns massor att välja på. Topp favorit parfymer i kategorin kändis parfym inkluderar White Diamonds av Elizabeth Taylor, härlig av Sarah Jessica Parker och glöd av J.Lo. Andra alternativ inkluderar sensationella by Celine Dion och nyfiken av Britney Spears.