mynewspapers.net

Topp borttagning för en Mustang Cabriolet

Topp borttagning för en Mustang Cabriolet


Mustangs är en sportbil, tillverkad av Ford Motors. Vissa modeller levereras med konvertibla toppar, och ibland dessa konvertibla toppar måste tas bort för att ersätta det med en ny topp. Toppar behöver bytas med jämna mellanrum om alla hål är rippade i duken, eller duken börjar försämras från exponering för elementen. Det är viktigt att ersätta toppen när det börjar Visa extrema tecken på slitage för att hålla insidan av bilen i bra skick.

Instruktioner

• Ta bort baksätet på bilen.

• Öppna två främre spärrarna och lägre toppen halvvägs för att ta bort weatherstrips. Ta bort alla weatherstrips. Ta bort limmet från kvartalet viftar; Du bör kunna bara dra bort.

• Ta bort spänningar kablar på varje sida av bilen och skruvar från två bow fickor i centrum av toppen. Ta bort de trådbundna och nonwired staples. Vissa ligger i den bakre bågen på bilen, så se till att du får dem också.

• Vik övre ryggen tills du kan se toppen av glaset och ta bort häftklamrarna håller toppen av glaset.

• Få i Mustang Cabriolet ta bort bultarna från trim pinnen och markera placeringen av toppen och positionen för glaset på rensa minnet. Detta kommer för att vägleda dig när du sätter på den nya toppen.