mynewspapers.net

Topp 10 ytterdörren färger

Topp 10 ytterdörren färger


Du är förmodligen bekant med de vita, elfenben och svarta portar som finns på de flesta hem fronter. Eftersom dessa neutrala är så vanliga, är vissa människor orolig för att välja en nyans som är utanför normen. Dock kan att lägga den perfekta stänk av färg till ditt hem fasad öka curbvädjan oändligt. Innan du standard att den samma tråkiga taupe, välja en av dessa 10 designer-föreslog färger. De kanske inte är den vanligaste, men de bör vara.

Russin

Denna blandning av grå och lavendel gör en stark förklaring till de som närmar sig hemmet och kan göra de andra färgerna på ditt hus pop. Det är också mycket aptitretande, som fungerar bra om din dörr öppnas i ett kök eller matsal.

Kanel

Ljusa röda har varit en favorit ett tag, så välj en nyans som är något annorlunda. Denna nyans har undertoner av Umbra och orange och är varmt och välkomnande. Prova att byta ut maskinvaran dörren till klassiska mässing för perfekt accent.

Ljusgula

Hem stilar påminner om italienska och franska stilar blir allt vanligare, och denna färg är skuggan av vete i landet fält. Gul är ofta valt för hus själva men är inte så vanligt på framdörrar. En varm, honung nyans är ovanligt utan att vara skärande.

Deep Blue

Om du vill prova en annan dörr färg men du är inte känner alltför modig, prova en djupblå. Som svart eller brunt, kan hjärnan tolka det som en neutral så att det inte känns alltför äventyrlig. Rätt nyans av sapphire kan se svart i några lampor, som kan vara en tröst medan du vant sig vid din ovanliga dörr.

Grå grön

En blek grön med undertoner av grey är ett bra val om du bor i ett varmt klimat. Denna färg speglar inte bara suckulenter som trivs i dessa områden, men vattnig skuggan kommunicerar cool och lugn till besökarens psyken, uppmanat dem inne.

Pumpa

Om du hittar red helt överdrivna, Välj orange. Det är en färg som krävs mod och utfärdar en utmaning till alla besökare som antyder att de inte går bara in ett hem men en upplevelse. Som den mer vanliga varma nyanser, orange är helt inbjudande men har också en ny identitet som gult och rött kan sakna.

Spruce grön

Green är färgen sett på många dörrar i söder, eftersom det idealiskt accenter tegel av dessa herrgårdar. Medan några dörren färger kräver matchande trim, harmoniserar denna gröna väl med någon neutral nyans som du väljer. Använda denna färg i en högblank formulering så att ingen misstag din dynamiska val för enkelt svart.

Plommon

Lila är kanske en av de minst vanliga färgerna för dörrar. Ändå är det en av tio bästa bästa. En djup plommon är sofistikerad men förvånande och ger intrycket av att du är lättroad men har fortfarande gott om klass. Välj en nyans med röda undertoner, som är allmänt attraktivt, inte en med blå undertoner, som kan lossna så deprimerad.

Turkos blå

Många villaägare som bor nära vattnet Välj gula solen eller beige av sanden för att återspegla deras miljö. Om du letar efter något lite annorlunda, ta din inspiration från vattnet. En juvel-tonas turkos härlig hyllning till havet, sjöar eller vattendrag som omger dig, och andra kommer att vilja hoppa genom din dörr så mycket som de älskar att hoppa i vattnet.

Röd

Om du är en traditionalist, eller bara älskar färg, röd är nästan alltid ett fantastiskt val för en ytterdörr. Även om det förmodligen inte kommer att chockera någon, det är fortfarande iögonfallande och lämnar ingen fråga om där du ska ange. Locka nära och kära till ditt hem på samma sätt denna nyans drar fjärilar och kolibrier till en trädgård.