mynewspapers.net

Topp 10 SUV fordon

Topp 10 SUV fordon


Namnge en Sport utility fordon till en topp-10 lista beror på funktioner och fördelar en person vill ha i en bil. En person kan titta strängt på bränsleeffektiva modeller, medan en annan föredrar något lyxigt och fullastad. Därför innehåller den rangordning som följer de översta två stadsjeepar i fem olika kategorier.

Bäst säljande modeller

Topp 10 SUV fordon


Under månad September 2010, de bästsäljande stadsjeepar i Amerika med två vadställen, två kebbe, två Chevrolet, en Toyota, en Kia, en Jeep och en Nissan. Topplaceringen hörde hemma till Honda CR-V, med 17,907 fordon som köps, följt av Toyota RAV4 med konsumenter som köper 14,727.

Bränslesnåla modeller

Topp 10 SUV fordon


Gaspriserna uppgång och fall som aktiemarknaden, men köp av stadsjeepar förblir en konstant, även om många konsumenter föredrar bränslesnåla hybrider. Inte överraskande, tillhör de två platserna på listan 2010 Mazda Tribute Hybrid och 2011 Ford Escape Hybrid. Båda bilarna testas på 34mpg i staden och 31mpg på landsväg och hyllningen är något billigare än flykten, början till ett pris av £18,963.

Prisvärd kompakta modeller

Topp 10 SUV fordon


Bundet för topp utmärkelser 2011 Chevrolet Equinox och 2011 GMC terräng, per en djupgående analys av alla publicerade automatiska klassificeringar, recensioner och provkörningar sammanställas av oss nyheter. Båda fordonen fick en övergripande resultatvärdering 9.1 av 10, och uppnådde genomsnitt 22mpg i stadskörning och 32mpg på landsväg. Interiört och exteriört av vårdagjämningen gjorde bättre, medan terrängen fick högre betyg för prestanda och säkerhet.

Lyxiga modellerFör personer som inte vill offra stil för funktionalitet, finns det gott om SUV val att tillfredsställa diskriminerande smak. Gayot, en online-resurs för fina levande, valde sin 10 favorit lyxiga stadsjeepar utan rangordning dem. I den övre delen av priset är spektrum Acura ZDX börjar på £29,571, som valdes främst för dess exklusiva interiören och adaptiv fjädring. Chevrolet Equinox, skisserat ovan som det mest prisvärda kompakt, är också ett lyxigt val tack vare dess styling och rymliga interiör, och är prissatt till £15,184.

Modeller med lägsta försäkring bekostnad

Topp 10 SUV fordon


Edmunds Data laget heter 2010 Hyundai Tucson som SUV minst dyr att försäkra, följt av 2010 Jeep Patriot. Börjar på £12,184, är Tucson endast tillgänglig med en 2,4-liters, 4-cylindrig motor. Patrioten äger off-road förmåga sällan ses i en SUV, och recensenter uppskattar dess tyst och bekväm resa. 2011 modellen börjar på £10,396.