mynewspapers.net

Topp 10 jobb utan en viss

Topp 10 jobb utan en viss


Övre medelinkomsttagare, inklusive Bill Gates, har kunnat vara ekonomiskt framgångsrikt utan en högskoleexamen. Enligt karriär byggmästare kräver åtta av 10 snabbast växande karriärer inte en kandidatexamen. Dessa efterfrågade yrken har den extra fördelen att de inte är sårbara för outsourcing. Vissa kräver yrkesutbildning eller ett intresseföretag grad, och alla kräver viss utbildning eller en praktikplats.

Flygledare

Flygledare göra vissa flygplan flyga säkert avstånd ifrån varandra och reglera ankomster och avgångar. Deras median lön var £72,735 i 2008, enligt lön. com. fält behövs utbildning och framtida efterfrågan verkar ljust som air trafiken ökar.

Transport, lagring och Distribution chefer

Transport, förvaring och distribution chefer samordna transport, förvaring och distribution samtidigt efter regeringens politik. Deras median lön var £49,400 i 2008, rapporterade Salary.com.

Industriell produktion Manager

Industriell produktion manager övervakar produktionen av varor som produceras. Många arbetsgivare ger utbildning på arbetsplatsen. Lönen har i genomsnitt £54,145 i 2008, enligt Salary.com.

Dator Support Specialist

De som vet datorer och felsökning nätverk kommer att vara stor efterfrågan och kommandot en bra lön på ca £44,200 2008, rapporterade Salary.com.

Gaming Manager

Gaming manager jobb är perfekt för någon som gillar tanken på att hantera en spelkonsol eller casino. Det är en förändring från det typiska 9 till 5 företags jobbet. De var i genomsnitt £44,395 i 2008, rapporterade Salary.com.

Polis och Detective handledare

Polisen och detektiv tillsynsmyndigheter övervaka lag verkställighet anställda. Arbetserfarenhet i ett närliggande område behövs. Medianvärdet lönen under 2008 var £49,075, enligt Salary.com.

Power Plant Operator

Kraftverket aktörer måste ha omfattande utbildning för att kunna styra utrustning som påverkar kraften i reaktorn i ett kärnkraftverk. Medianvärdet lönen var £47,645 i 2008.

Hiss installatörer och reparatörer

Hiss installatörer och reparatörer arbetar också på andra liknande utrustning, såsom rulltrappor. De flesta får sin utbildning genom lärlingsutbildning program. År 2008 var den genomsnittliga lönen £45,110, Salary.com rapporterade.

Tekniska säljare

Säljarna sälja de produkter som företaget gör. Arbetsplatsanknuten utbildning ges oftast. Salary.com rapporterade medianvärdet lönen under 2008 var £45,630.

Försäljning handledare

Arbetsledare och chefer för icke-retail sales arbetstagare övervaka deras verksamhet och måste ha erfarenhet på området. Deras median lön var £44,265 i 2008, enligt Salary.com.