mynewspapers.net

Top saker att sälja på eBay

Top saker att sälja på eBay


Många företagare har gjort sina förmögenheter genom att sälja på eBay, och du vill förmodligen få med leken. Det låter perfekt: köpa något för nästan ingenting, och sedan vända på det och sälja den för en enorm vinst på online-auktionswebbplats. Dock säljer vissa objekt bara inte. Noggrant välja top saker att sälja på eBay betyder att du bättre kan hitta en köpare som är villiga att betala topp dollar för din artikel.

Elektronik

Tack vare den stora inflationen av artiklar från stora lådan elektronikaffärer söker konsumenter ett billigare sätt att köpa deras DVD-spelare, iPods och TV-apparater. Många söker eBay för dessa erbjudanden och du kan sälja några av din gamla, oanvända och även skadade elektronik för topp dollar på webbplatsen. Kom ihåg att kategorisera ordentligt, så att de som letar efter ett objekt som ditt hittar den lätt.

Antikviteter

Har du en vinden full av gamla artiklar som någon annan skulle kunna använda eller återanvända? Antikviteter är heta säljare på eBay. Det bästa sättet att sälja din antikviteter för en rejäl vinst är att se till att de har alla korrekt identifiering och autentisering med dem för att bevisa att de är indrivningsbar antikviteter. Tyvärr, din "gammelfaster Betty klocka" kanske inte autentisering nog. Se en värderingsman att få den bästa dokumentationen på äktheten av dina antikviteter.

Collectable Memorabilia

Många säljare göra en verksamhet ur sin kusliga förmåga att haffa superstar minnessaker från sångare, skådespelare och andra kända personer. Om du har signerade bilder eller några tour T-shirts, om du sätter dem på eBay vid rätt tidpunkt, kan de vara storsäljare. Till exempel, skulle en signerad bild från alla medlemmar i bandet sälja bästa när bandet tillkännager att det är att bryta upp, som köpare rusning för att få deras bitar av minnessaker.

Designer poster

Designer handväskor är lätt en av de bästa säljarna på eBay. Designade väskor, glasögon och skor är status objekt, och medan en liten stad flicka inte kanske har de pengar eller resurser att köpa en Gucci Pelham där hon bor, hon kan köpa en begagnad på eBay för mindre pengar och fortfarande behålla status. Kontrollera att du har äkta dokument med de designer poster att bevisa att de inte är bara smart knock-offs.

Nisch objekt

Till synes sälja silly nisch objekt ofta mycket bra på eBay för massiva vinster. Kolla din lagring behållare för att se om du har populära figurer som du kan sälja som en "hel" (en grupp av objekt). En påse med vintage kulor nyligen såldes på eBay för £2,990 helt enkelt eftersom det var en hel samling. När i tvivel, betala $.50 noteringen avgift bara för att se om du får något intresse. Dina sopor kan bara vara en annan persons eBay skatt.