mynewspapers.net

Top saker att komma ihåg på din bröllopsdag

Top saker att komma ihåg på din bröllopsdag


Förutom att göra det till kyrkan i tid, finns det andra saker du måste komma ihåg för din bröllopsdag. Hålla en lista med allt du behöver göra och ha den med dig på din bröllopsdag. Hitta en pålitlig vän eller familjemedlem kan du sätta som ansvarar för mötet med leverantörer, att se till att blommor ges till rätt person och att hålla reda på bröllopsdagen poster. Detta hjälper lindra en del av ditt bröllop dag bekymmer så du kan få ner i gången i tid och mindre stressad.

Saker att ta

Det finns ett antal saker du behöver ta med dig på din bröllopsdag. Många av dessa objekt kan delegeras till en medlem i brudföljet eller ansvarig vän eller familjemedlem. Poster du behöver komma ihåg dagen för ditt bröllop ingår äktenskapslicens, gästbok, penna, hållare, ringar, ring bärare kudde, skriftliga löften och massor av ansikts vävnader. Glöm inte den musik eller blommor om du gör dem själv. Brudgummen måste se till att han har alla kuverten med betalning för ditt bröllop leverantörer. Han måste också ha extra pengar för extra tippning av leverantörer, vänta, DJs och leverans personal. Kommer du att få en lista över telefonnummer för leverantörer i de fall leverantören inte dyker upp. Poster såsom bröllop gynnar, rosta glasögon, tårta kniv och server kan ibland vara avlämnade på receptionen kvällen innan. Om du inte har möjlighet att släppa ut dessa objekt och andra dagen innan, glöm inte dem dagen för bröllopet.

Fyra "Somethings"

Du vill inte glömma de fyra "Somethings." Det är något gammalt, något nytt, något lånat och något blått. Bröllop traditioner går, dessa fyra punkter är vanligtvis del av bröllop och bärs av bruden. Du kan inkludera fyra olika punkter för att täcka allt eller hitta objekt som passar in i mer än en kategori. Din mormor blå safir örhängen från när hon gifte kan till exempel vara något gammalt, något blått och något lånat. För att komplettera de fyra "somethings" i detta fall, inkludera ditt bröllopsklänning om det är nytt. Andra idéer omfatta nya smycken, låna en väns armband, blå blommor till din bukett samt att hålla en bild av dina morföräldrar från deras bröllopsdag i en medaljong. Idéer för något gammalt kan inkludera din farmors bröllop slöja, en vintage handväska eller familj släktklenod smycken. Andra idéer för något nytt kan inkludera underkläder, siden handskar, skor eller läppglans. Du kan vara kreativ när att hitta något som blå underkläder, måla tånaglar blå, blå blå band i håret eller blå tärnornas klänningar.

Brudens Survival Kit

Packa några poster i en liten väska som hjälper dig göra det genom din dag. Anser denna väska din brud Survival Kit. Objekt i väskan hjälper dig hålla håret perfekt, röra upp din make-up och hålla dig att lukta lika vacker som du ser ut. Objekt att ta med är en make-up kit, hand spegel, hårspray, acetylsalicylsyra, nagelfil, parfym, deodorant, tandkräm, tandtråd, hårspännen och myntverk andetag. Andra objekt kan du inkludera är plåster, krita att täcka upp repor på vita skor och tyg, klar nagellack för körs i Strumpor, tråd i färger både klänning och tärnornas klänningar, sax, stickningar. Dessa poster kommer att hjälpa till med oväntade missöden som kan uppstå under hela dagen. Ta med detta kit med dig till ceremonin plats och hålla den i ett område där du och dina tärnor redo. Efter ceremonin, ta påsen med dig till receptionen där det kan lämnas under den brudföljet bord. Du kan också delegera någon att hålla i denna väska.