mynewspapers.net

Top artiklar att sälja på karnevaler & festivaler

Top artiklar att sälja på karnevaler & festivaler


Samhällen över hela landet håller karnevaler och festivaler under hela året. För småföretagare eller hem crafter, kan dessa händelser vara lukrativ inkomst producenter. Om du har ett objekt att sälja, en tjänst att ge eller mat eftergifter, idéerna är oändliga och vissa objekt är ett säkert kort.

Air-Brush tatueringar och ansiktsmålning

Barn i alla åldrar älskar att vara del av färg och festligheter av en händelse. Tillfälliga tatueringar är ett roligt och lätt att ge. Från superhjältar till hjärtan, blommor och regnbågar är du säker på att ha en oavbruten rad av beskyddare. Ansiktsmålning, som tatueringar, är en annan populär armatur på karnevaler och festivaler. Med lite mer än en cache av face paint färger, din investering är minimal, och intresse är hög.

Nyheter och souvenirer

Top artiklar att sälja på karnevaler & festivaler


Människor kommer att spendera £6 försöker vinna en £1.30 troll docka. Säljer färgglada nyhet varor eller souvenirer på ett pris kan vara ett bra alternativ för dem som inte vinner eller inte vill slösa pengar chans. T-shirts, badbollar, ballong djur, heliumballonger, fåniga sträng, buller beslutsfattare, lyser pinnar och halsband är en snabb sälja. Bobble-huvuden och frisbees märkt med namn och datum för händelsen är också populära.

Medgivanden

Top artiklar att sälja på karnevaler & festivaler


Alla får törstig och hungrig när man går runt fairgrounds eller på vägen mot en gatufesten. Buteljerat vatten, rakade iskallt och soda är bra säljare. Sockervadd, popcorn och glass strutar är lätt att bära trakteringen. Snabba måltider är en stor hit. Varm korv, majs hundar, och grillad korv och paprika är en publik favorit. Pizza, pommes och lökringar är ätbara godsaker. Etniska livsmedel är storsäljare som människor är mer benägna att prova nya saker när de billiga.

Hantverk

Beroende på säsong eller typ av festival, kan många olika hantverk bås göra bra. Många unika föremål söks mest under semestern. Handgjorda hattar, halsdukar, vantar och afghaner är populära, som är hemmagjorda smycken... Badsalt, stearinljus och eteriska oljor göra mycket bra. Trä hantverk och sniderier, till exempel tecken, vägg lampetter, plack och klockor, såväl som handgjorda smycken, och unika, en-av-en-slag objekt är bra säljer val. Keramik är en annan viktig punkt, som är blåst glas.

Konstverk

Målningar och fotografering utskrifter kan hittas på de flesta festivaler. Konstnärer in ofta ett staffli och på plats porträtt och karikatyr ritningar. Batik utskrifter, vedeldning och hav glaskonst är unikt lappar som människor söker ut.