mynewspapers.net

Toning Arm utöva rutiner för kvinnor

Toning Arm utöva rutiner för kvinnor


Eftersom kvinnor blir mer plats, kan ihärdiga strävanden att tona armarna segra. Men oavsett otaliga strategier cirkulerar bland fitness media, för att se betydande resultat i arm muskeldefinition, kvinnor måste fokusera på en kombination av hjärt-relaterad verksamhet och viktbärande övningar.

Bränna fett

Även om det kan tyckas en lägre prioritet när toning, är bränna fett ofta ett första steg. Trots en hög nivå av armstyrka, synliga toning resultat först efter dina armar blir magert. Införliva ökad hjärt-aktivitet (kör, dans, cykling) i din träning regim burns nödvändiga kalorier att få armarna ner till storlek.

Lyft vikter

Överkroppen tyngdlyftning är det mest effektiva sättet att bygga tonen. Träning med fria vikter snabbt bygger muskelfibrer, som så småningom leder till synliga tonen. Experimentera med enkla övningar som bicep curls eller bänk pressar (tre uppsättningar av 8 till 12 repetitioner) är effektivt. Den senare av dessa rutiner inte bara fokuserar på armarna, men också på bröstmusklerna--förstärkning som kommer i slutändan bygga styrka i armarna.

Vikt

En vanlig missuppfattning om toning rutiner är att utföra högre repetitioner med låg vikt är idealisk för arm toning. I själva verket måste en betydande mängd vikt hävas för att påskynda tillväxten av muskelfibrer. En bra paradigm till målvikt är att lyfta tillräckligt i vikt så att du kämpar för att få igenom åtta reps, men inte så mycket att du stöta brännande smärta.

Uthärda väger

Bedriver hälso-byggnaden rutiner som yoga är ett bra sätt att bränna fett samtidigt också toning armarna. Genom sådan aktivitet, du tränar ett antal innebär, som bär tyngden av din kropp som du stimulera ditt andningsorganen med kontrollerad andning. I själva verket bränna du fett som du bygger muskelstyrka.

Styrketräning

Toning rutiner kan balanseras genom att införliva motstånd övningar som att simma. Även om fördelarna med simning är oräkneliga, som yoga, simning resultat i arm ton genom att bygga lung kapacitet (och bränna fett) samtidigt öka muskelstyrka. I det här fallet fungerar själva vattnet som en vikt, som kroppen skjuter mot det att driva framåt. Speciella fördelar av simning inkluderar skonar lederna i inverkan samt sinne avkoppling genom flytkraft.

Kost rutin

Det finns ingen rutin för att uppnå en ton överkroppen genom öva bara. En vettig kost måste också införas för att hålla mättat fettintag på minst samtidigt maximera antalet rejäl näringsämnen din kropp använder för metaboliserande fett och bygga muskler. Detta sker bäst genom att balansera magert protein, hela korn och ekologiska frukter och grönsaker.

Sömn

Sömn är en viktig ingrediens att uppnå förändringar i kroppens form. När du kan rikta din idealiska arm toning regim, tillsammans med äta rätt mat, måste en tillräcklig mängd tid tilldelas för sömn. Sömnen ger dina muskler behövs resten de behöver för att reparera från tillväxt och ditt sinne att bryta den behöver för att bibehålla fokus.