mynewspapers.net

Tonårsflicka rum idéer

Tonårsflicka rum idéer


En tonårig flicka ser vanligtvis sitt sovrum som sin egen personliga helgedom. Detta skulle kunna göra henne en bit defensiven av hur det möblerade och inredda. För att hitta ett designtema som är rätt för din tonåring och kompletterar resten av hemmet, bedriva din tonåring utsmyckning processen för detta projekt. Varje tonårsflicka är olika, och därför har en annan idé om hur rummet ska se.

Hobby-centrerad

Viktigare än designerstil, en tonåring flicka sovrum bör vara en återspegling av vem hon är som person. Om din tonåring har en favorit hobby, sport eller specialintresse, överväga att införliva detta i designen. Till exempel, om hon tycker om att spela fiol, dekorera med noter och RAM bilder av kända musiker. Om din tonåring är miljömedveten, integrera krukväxter och organiska material i rummet design. Kom dock ihåg att din tonåring är mest sannolikt i en övergångsfas i hennes liv. Detta innebär att aktiviteter hon tycker nu hon inte kan njuta av ett år från nu. Om så är fallet, undvika att inreda ett helt rum runt ett ämne.

Personliga bilder och minnen

För de flesta tonårstjejer är vänner och familjemedlemmar den viktigaste delen av deras liv. Tonåring flickor samlar ofta fotografier, teateraffischer, konsertbiljetter, tidningsurklipp och lite artefakter från sina liv att rädda. Markera detta genom att skylta favorit personliga foton och minnessaker i rummet. Ägna väggarna med inramade bilder av familj och vänner. Att arbeta detta till en stil, ordna bilderna i geometriska mönster eller använda färg för att förena ramarna eller surround på väggen. Du kan också använda découpage för att uttala en-av-en-slag med din tonåring möbler.

Shabby Chic

Shabby chic är en stor design motiv för många tonårsflickor inredningen särskilt för tonåringar som måste använda hand-me-down möbler eller begagnade bitar eklektiska karaktär, en shabby chic designschema kan förena detta till ett sammanhängande sovrum design. Överväga målning trämöbler färg att ena utrymmet. Den shabby chic färgpalett används främst off-vita, krämer, soliga gula, pastell blå och rosa i sin design. Accessoarer med upprepande, vintage-inspirerade blommönster, djärva ränder eller delikat damasks i sängkläder, fönsterbehandlingar, väggdesign och konst. Försök inramning foton och minnessaker i shabby chic antique gold ramar och ordna dem på väggarna eller på bord ytor.

Moderna

Modern design estetiska är perfekt för den organiserade teen flickan. Raderna av möblerna är rena och geometriska. För den tonåring som vill ta bort skräp och "kids grejer" från hennes sovrum, kan ett modernt system vara den perfekta passformen. Prova att måla väggarna i en slående vit eller en skarp grå. Accent med ljusa dyker i färger, som orange, gul eller blå. Hitta mattor och fönsterbehandlingar med geometriska intresse att komplettera din design.