mynewspapers.net

Tonåring flickor träningstips

Tonåring flickor träningstips


Som en tonårsflicka är ditt fokus förmodligen på skolan, vänner, dating och ha roligt. Som ett resultat, skjuta du förmodligen motion till sidan, att endast göra tid för det under high school gymnasieklass. Tänk dock på att mest tonåring flickor skulle gynnas av en regelbunden motion rutin. Regelbunden motion inte bara förhindrar viktökning under kroppens utveckling men också ökar ditt allmänna hälsotillstånd. För att säkerställa säkra och effektiva resultat, följ särskilda träningstips i hela din tonåren.

Ha det så kul

Träning kan vara tråkigt och många tonårsflickor kan hitta en mängd andra mer intressanta aktiviteter att spendera sin tid på. I stället för att helt enkelt undvika motion, hitta sätt att göra det roligt. Går igång med en vän eller din hund och njuta av sällskap. I stället kör samma kurs vid samma tid varje dag, ändra rutten ofta. Både din kropp och ditt sinne kommer att uppskatta omväxling.

Uppsatta mål

Falla i en monoton rutin är inte bara tråkigt men leder också till en mindre effektiv träning överlag. Om du är en löpare, sätta upp olika mål för dig själv. Till exempel utmana dig själv att springa en viss sträcka i 30 dagar. Eller begår till en 5K race och direkt din utbildning mot uppfyller detta mål.

Schemalägga det

Med läxor, fritidsaktiviteter och skyldigheter familj, kan det vara svårt att hitta tid att utöva som en tonårsflicka. Övervinna denna svårighet genom att schemalägga det in i din weekly planner. I början av veckan, besluta vilka dagar du kommer att utöva och penna det i kalendern. När dessa dagar rullar runt, har du den tid som avsatts för att utöva.

Balansera din kost

Många tonårsflickor har en önskan att vara smal. För att uppnå detta mål, några flickor utövar kraftigt och begränsar allvarligt sin kost. Även om detta kan ge kortsiktiga vikt förlust resultat, är det skadligt för kroppen. Tonåriga kroppen kräver ett adekvat intag av vitaminer, mineraler och kalorier. För bästa resultat Följ en balanserad kost rik på frukt, grönsaker, magert kött, låg fetthalt mejeriprodukter, hela korn och hälsosamma fetter. Inte bara kommer detta ge kroppen den näring den behöver, men det kommer också ge energi för din utöva rutiner.

Lyssna till din kropp

Det är svårt att avgöra hur mycket motion är "för" mycket. Varje tonårsflicka är olika, så varje tonårig flicka har en olika tröskel. I många fall, din kropp kommer att berätta när det är överarbetad eller skadade. Ovanlig smärta, yrsel och andningssvårigheter brukar tyda på ett problem. Stoppa utöva omedelbart och att din kropp att vila. Dessutom, hitta några tonårsflickor att overexerting sina kroppar orsakar dem att missa deras månatliga menstruationscykel. Även om saknas en cykel inte kommer att skada kroppen, kan saknas flera cykler orsaka komplikationer. Om du har missat din period för mer än en månad i följd, kan det vara dags att besöka din läkare och minska din utöva rutiner.