mynewspapers.net

Tonårig flicka sovrum stilar

Tonårig flicka sovrum stilar


Att hitta en sovrum stil för en tonårig flicka behöver inte vara svårt. Visa dem några bilder av olika tonårig flicka sovrum stilar och låt dem välja sina favoriter. Detta kan vara utgångspunkten, och tonårig flicka kan lägga i specifika saker som hon vill i sitt sovrum. Att ge henne möjlighet att genomföra några av hennes idéer hjälper underlätta detta projekt på alla.

Dag på stranden sovrum stilar

Många tonårsflickor älskar stranden. Färger som blå representerar vatten och tan för sanden kan användas för att skapa denna stil. Om en tonårig flicka är kreativa, Låt hennes färg sjöstjärnor, havsvågor, måsar eller en solnedgång över vattnet på väggarna. Om du inte vill måla, välja tapet med en strand scen. Hitta säng beläggningar och gardiner som matchar färgalternativ och skapar en avkopplande strandatmosfär för din tonårig flicka sovrum.

Blomma sovrum stilar

Din tonåring kan ha en favorit blomma eller som flera olika blommor. Tapeten är tillgänglig med många blandade blomma teman på den. Låta henne välja hennes favorit, eller du kan måla blommor på väggen er själva. Välja sängkläder i solida färger eller utskrifter som passar in i sovrummet stilen som du har valt. Lägg till blomma dekaler till möbler eller måla den så att den matchar den blomma-tema rum.

Retro sovrum stilar

Skapa en retro sovrum stil kan vara precis vad din tonåring vill i deras sovrum. Tie-färgade eller psykedeliska färger kan användas för att transportera sovrummet tillbaka in i den hippie-eran. Lägg till några hängande pärlor och bean bag stolar för att slutföra retro utseende.

Favorit färg sovrum stilar

Använd din favoritfärg för tonåringar för att skapa ett sovrum format som kommer att vara unikt henne egen. Har henne att välja en annan färg som kommer att komplettera hennes favorit färg och kommer att vara en bra färgkombination för rummet. Gardiner, sängkläder och tillbehör kan köpas för att matcha färg dessa val.

Överväganden

Planera ut förändringarna och din budget innan du börjar med omdesign av tonårig flicka sovrum. Bestäm om du behöver nya Sovrumsmöbler eller om du kan måla och uppdatera den gamla möbler. Överväga tillbehör såsom kuddar, när du bestämmer din sovrummet makeover budget.