mynewspapers.net

Tomma element att broderaBroderi, en forntida konst av threadwork, är något som kan göras för att dekorera tyger som kläder, handdukar, lakan och även tofflor. Ett tomt objekt kan vara broderade med något så enkelt som en monogram eller det kan vara broderade med något mer komplicerat, till exempel ett blommönster. Att välja att brodera tomma element för hand eller maskin beror på objektet och beloppet av broderier som behöver göras.

Maskin broderi Blanks

Tomma element att brodera med hjälp av en maskin kan variera i storlek och vikt. Eftersom maskinen gör majoriteten av arbetet, kommer dessa artiklar broderat i mycket mindre tid än om de var hand-sydda. Tomma element till exempel handdukar, filtar, baby, tofflor och andra mjuka föremål kan alla vara broderad av maskinen.

Hand broderi Blanks

Hand broderar tomma element tar lite mer skicklighet och tid än att använda en maskin. Small Business Bibeln webbplats konstaterar att hand brodera tomma element kan vara mödosamt invecklade och komplicerade och kräver vig fingrar och ett kreativt sinne. Tunna tyger, som duk, örngott och baby poster är alla tomma element som är idealiska för hand broderier.